Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.09.2007., 15:06   #1
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
PDA i internet, molio bih pomoc

Prije svega pozdrav svim PCEkspert clanovima i citateljima.

A sada na glavnu stvar.

Trebam PDA, Pocket PC, sta god, po mogucnsti s Windowsima gore, kako i mogao vrtiti neke svoje aplikacija i sl.

No glavna prijmena tih aplikacija je na internetu.

Mene zanima u HRV ili Vani tako sve jedno, koji je najbrzi pristup internetu, a da mu je pokrivenost velika.

Dakle kod PC-a to je preko PCMCIA slota ona kartica sto nude i t-com i vip, pa se spaja preko GPRSa ili UMTSa ili kako vec.

E meni treba pristup bilo gdje bilo kada, a da je bar 2 puta brze od 56 k modema.

Ovako da budem jasniji, PDA ili bilo koji uredjaj koji podrzava windowse, i da na bilo koji nacin imam pristup internetu, nije bitna cijena, zanima me samo koja je opcija najbolja za to sto trazim. Dakle nije mi bitno koji provider, vec sto trazim, jer bi to mozda i kupio u zemlji u kojoj bi bio, jer bi vrlo vjerovato uredjaj koristio na putu (Austrija, Italija, Mađarska, Češka i tako dalje)...

Hvala.
Kova je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2007., 09:09   #2
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ježiga sinek .... nede to tako.

UMTS bi bio najbrži, ali ti treba PDA / Mob križanac koji ga podržava. Pronjuškaj HTPC modele.

Sad dali spomenute zemlje u koje bi ti putovao podržavaju UMTS - je dobro pitanje. Isto tako pokrivenost i kod nas i vani je upitna. Što urbanije to je bolja pokrivenost.

Ne znam kaj namjeravaš raditi sa interetom - ako je za posao, sve 5, ako namjeravaš surfati - zabavno koliko i vađenje zuba bez anestezije ...
Paske je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.01.2008., 12:34   #3
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Uzmeš neki uređaj sa podrškom za WI-FI pa se kači na tuđe bežične mreže bez problema..i potpuno besplatno i najbrže...Što se inozemstva tiče..oni imaju koliko znam pun kufer free hot-spotova za razliku od nas..(kod nas jedino Hotel Dubrovnik na Trgu ima free hot-spot)..
Ja se s bilo kojim HTC-om (Qtek 9000,Shift,Tytn) kačim od doma do posla bez problema.Ljudi bi se iznenadili kad bi znali koliko ima nezaštičenih wi.fi mreža..
tin. je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno