|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Wireless spajanje dva lapa problem
Pokusavam spojit dva laptopa wirelessom za sharanje podataka. Drito jedan na drugi. Spoje se, pingaju se medusobno bez problema, isti je workgroup, oba imaju SP2... Ali nikako ne mogu vidjet jedan drugog u exploreru. Ni pod Network Places ni upisivanjem adrese u browser. Ne trazi me login ni nista. Jednostavno se ne moze spojit. Jedan od ta dva laptopa (moj) sam probao spojit i kablom s frendovim kompom i ista stvar. Dok ovaj drugi se spoji bez problema i sve radi. Znaci u mom je stvar valjda. Sve firewallove, antiviruse sam pogasio. Oba imaju guest account enabled. Prosao sam na oba kompa i onaj wizard, file sharing je postavljen na simple. Ma da sam i bez toga probao... Molim za pomoc ![]() Zadnje izmijenjeno od: Outlaw. 28.11.2007. u 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
? nitko ? Da jos nadodam. Reinstallirao sam drivere za karticu, probao stavit enable Netbios,... Inace laptop je Lenovo R61i i jel moguce da ima u Lenovo softwareu neki ala firewall ili nesto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Kao sto rekoh probao sam i s tim ugasenim. Osim ako treba jos nesto osim maknut kvacicu na simple file sharing i stavit neki folder da je sharean? Probat cu jos onda cijelu particu shareat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
i ja iman isti problem jeli iko zna rjesenje.... kompovi su ad hoc spojeni ping radi cak san igra i jednu igricu u multiplayeru bez problrma ali nikako ga natjerat na sheranje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|