Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.12.2007., 09:34   #1
kova2110
Registered User
Moj komp

kova2110's Avatar

Datum registracije: May 2007
Da li da probam reklamirat, Samsung 2232bw?

Pozdrav svima!
U petak sam uzeo u Info gami Samsung 2232bw monitor i neki dan sam vidio ogrebotine na njegovom kucicstu pokraj gumba za paljenje i gasenje. E sada, ogrebotine pri normalnom svjetlu i po noci nisu vidljive, odnosno vide se samo kad je jako svjetlo u sobi i kad svjetlo pada direktno na monitor. Da li da probam to reklamirati jer me ipak malo smeta, a ne vjerujem da sam ja to napravio u transportu jer sam ga vozio njezno na straznjem sjedalu. Evo tu su i slike, slikano je s mobitelom i s blicom da bi se dobro vidjelo.
Koje je Vase misljenje? Da li da reklamiram?
Evo slika: http://img214.imageshack.us/my.php?image=monitorhb5.jpg
http://img502.imageshack.us/my.php?i...onitor1rs5.jpg

I jos jedno pitanje za vlasnike doticnog monitora, jel ima kod vas probijanja bijelog svijetla po gornjem i donjem rubu? Kod mene ima jedno prst debelo i dosta se vidi recimo kod ucitavanja windows-a (kad je onaj crni ekran windows loading) i pri gledanju filma ako je dosta tamna scena.

Hvala!
Pozdrav!
kova2110 je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2007., 10:59   #2
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
kod matrica tih velicina probijanje je normalno. imam 225 bw i isto je prst debelo ako ti sto pomaze. a za ogrebotine se nemoj niti truditi, reci ce ti da s ti napravio i ne mozes im dokazati nista. to nek je skola za drugi put da sve otvaras u ducanu pa ako je tamo izgrebeno odmah mijenjaj...
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.12.2007., 11:46   #3
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
Nece ti to priznati posto je fizicko ostecenje, sto se tice probijanja kod mene ga ima sa svih strana, doljnja je najvise izrazena, pa zatim gornja i onda ljeva i desna strana koje su sasvim malo... nego reci mi kako si zadovoljan sa prikazom boja, pogotovo kod malih slika, slika sa puno boja, kako ti izgleda na slici ljudska koža i to...
Staro 18.12.2007., 12:56   #4
kova2110
Registered User
Moj komp

kova2110's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor EvilM@ster Pregled postova
Nece ti to priznati posto je fizicko ostecenje, sto se tice probijanja kod mene ga ima sa svih strana, doljnja je najvise izrazena, pa zatim gornja i onda ljeva i desna strana koje su sasvim malo... nego reci mi kako si zadovoljan sa prikazom boja, pogotovo kod malih slika, slika sa puno boja, kako ti izgleda na slici ljudska koža i to...
Meni samo izbija gore i dolje, lijevo i desno nista. Prije sam imao Philips 170S6 i na Samsungu sam vrlo zadovoljan s bojama i kod manjih slika i svega, makar nisam stigao sve postavke jos postaviti kako spada, ali zasada je sve super. Za ljudsku kozu cu probati veceras oko 10 sati kad dodem doma pa javim.
kova2110 je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2007., 13:48   #5
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Malo blaži oblik takvih ogrebotina ima i moj 2032bw na vrhu monitora. Izgleda kao da je netko ba brusnim papirom male granulacije napravio jedan potez po površini kućišta. Ogrebotine su pravilne.

Al lako za to, neznam što bi rekao da dobiješ ovo:
http://uploadcentar.com/img14/view.p...26img_1490.jpg
Doduše, meni to ne smeta više, a i kad se sjetim da sam jedva nabavio taj monitor sve ostalo zaboravljam. Bitno da funkcionira kako spada.
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno