|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Da ili ne nova przilica?
Ovako pocinje prica ![]() ![]() Pa me intersira vase misljenje o najeftinijoj przlici SAMSUNG 260kn nova.... ili nesto slicno LITE-ON,LG ili je to isto.... Prziti cu par CDeva mjesecno recimo 5-10,ili mi preporucate neku polovnu za te pare?
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni se par puta dešavalo da nogom zakačim otvorenu ladicu uređaja i to toliko jako da se cijeli komp zanese. Ladica, normalno, izleti van, ili na pola ostane unutra. Ako nešto nije puklo, moguće je da će raditi. Izvadi je van i vrati u ležište pa je dugmetom uvuci unutra. Meni je to radilo u 100% slučajeva. Ako biraš snimač, moja je preporuka LG. Stvarno nisam neki ljubitelj LG-evih proizvoda, ali u ovom slučaju dajem glas. Zašto? Jeftin, pouzdan, 2 godine garancije, snima na sve vrste medija...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
ja ti preporucam Samsung ili LG ko sto rece Rivi jer je pouzdan. Samsung nije za neke lude pothvate al za snimanje ''ponekad'' je zakon.
![]() |
#5 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
isto tako i samsung ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
Re: Da ili ne nova przilica?
SAMSUNG 260kn nova.... ili nesto slicno LITE-ON,LG ili je to isto.... Prziti cu par CDeva mjesecno recimo 5-10,ili mi preporucate neku polovnu za te pare? [/B][/QUOTE] ako toliko snimas cd-a uzmi bilo koju samo ne polovnu jer nikad neznas kak se neki tamo idiot na njoj izivljavao...rekao bu ti da je mrak, a onda bus za mjesec dana trazio novu...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kupi LG!!
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
|
Otpada sve popravio sam CD ROM ...radi ko lud samo sta ne przi ![]() Ipak hvala,vjerojatno cu za koji mjesec mozda kupiti i przu pa je dobro skupljati informacije....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|