|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Referenca temperature
Pošto postoji thread za sig i avatar, jaodlučio pokrenut za temperature. Ako ovaj topic ne spada ovdje, molim uljudno ga premjestit pod OC. Molim napišite svoju konfiguraciju i koje hlađenje koristite na procu ako nije navedeno u sigu. Ja koristim vodeni komplet ANTE pomješan sa Mystievim radijatorom i njegovom kopčom za P4. Posudica je po mjeri napravljena od plexiglasa. Ovo je moja temp nakon sat vremena "intenzivnog" korištenja interneta i slušanje MP3ca Za sat vremena ću uploadat i temp pod full opterećenjem nakon sat vremena pokrenutog Prime-a (2 puta tako da koristi 100%CPUa, zbog HT-a)
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
full nakon sat i pol...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|