|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
napajanje za nezahtjevnog usera
evo,frend je definitivno ona skupina nezahtjevnih usera koji komp ima za net,muziku i to je to....konfa je applebird 1.4,512 ddr,geforce mx2,2 diska ,dvd prza i tv tuner....kako mu je vec druga maticna odhebala ja bi rekao zbog super sonicno kvalitetnog maxpower napajanja,samo ovja put nije odnesla proc sa sobom,ja neznam sta da m upreporucim,ipak htio bih da je napajanje barem upgrejdabilan ,tj da nece trebeat neke dodatne konektore ako se uskoro odluci za neki malo bolji komp,ali abrem ono da ima 24 pinski atx,sata,i mozda ali nije uvijet pice 6pinski....ja sam gledao ili chieftec 400w,fortron 350,tagana 330, i nesto u tom rangu do 400kn,ali max maximuma,ali nemora imat i pciE 6 pinski,ali barem da je dobro i stabilno napajanje,da je tiho i da se ne grije...molim preporuke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
PNF 350W od Fortrona - tiho, ne grije se, nema PCI-E 6-pinski. ~220kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kolko fortron 400pnf ima konektora kojih? naime kosta isto kao i chief 400 a pnf-i su u vemilu ja sam il nesposoban il nesto posto ne mogu pronaci tu info ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
pogledaj na stranici od fortrona pa bas taj 400w pnf model , imas ponudjeno da ti otvori neki .pdf sa nekom jednostavnom shemom , pa se vide svi konektori inace,na webu od adma su stavili da su 350 i 400w fortroni PNF , mrvicu su jeftiniji od vemila |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
vidjeh to, al je shema identicna za masu napajanja, cak 500+ neka deklarirana s razlikom dolje sto je za svaku napisan pravi model, pa sam se ponadao da je to samo okvirno sta ima, i was wrong ![]() prema tome 350 i 400 su isti za gospodina s pocetka price, 100kn za nist ![]()
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nije baš tako, nekima je tih par vati korisno, a postoji nešto štp se zove Y splitter... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|