Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.10.2007., 19:23   #1
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Iskon - problem dobiti novu liniju !?

Prije dva mjeseca sklopili smo ugovor na ime moje sestre za Duo uslugu. Prilikom sklapanja ugovora gospodicna mi je rekla da ce se linija mozda cekati i dva mjeseca (Maksimir).

Dva mjeseca nitko iz Iskona uopce nije kontaktirao ni sestru ni mene. Zovem prije tjedan dana i, posto je bio poziv nakon radnog vremena (oko 18.00h), kazu mi da ce mi se sutra javiti netko iz tehnicke sluzbe. Proslo od toga tjedan, ja zovem jucer i kazem da ocekujem poziv vec tjedan dana ali da nitko ne zove. Ova mi kaze zovnit ce vas netko jos dana sigurno. Kako da ne !

Danas zovu moju sestru i kazu joj da je HT odbio zahtjev za novom linijom i da mi s njima (Iskonom) nemamo vise nista !

WTF ?!

Dva mjeseca ni glasa od njih i kad ja na kraju njih zovnem dva puta odjednom su danas dobili odbijenicu od HT-a ! Tko tu koga j... :

- Mene Iskon,
- T-Com Iskon,
- T-Com mene ili
- T-Com i mene i Iskon
Staro 29.10.2007., 19:55   #2
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Svi od reda..
Oglas

Oglas
Staro 29.10.2007., 20:00   #3
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Osim T-Coma, od atraktivnijih ISP-ova jedino je Iskon bio dostupan u stanu gdje mi je sestra.

Posto vise nisam imao nikakvog izbora, poslao sam ju danas u T-Com, sad mi je javila da je potpisala ugovor i tip joj je rekao da ce u roku od 10 dana biti sve spojeno.

Je li moguce da T-Com odbije dati liniju Iskonu i to nakon 2 mjeseca cekanja ili ovi u Iskonu samo mazu oci ?
Staro 03.11.2007., 23:06   #4
chuspy
Premium

Datum registracije: Oct 2007
OOOOOOOOOO velcome to pink svijet. Smo mi nije jasno jese li trazili uvodjenje nove/dodatne linije ili?
Ako niste moguce je da su popunjena sva mjesta na DSLAM-u pa da vas iskon ne moze spojit.
A ako ste trazili dodatnu liniju ona ovisi ima li slobodnih parica kod tebe, a moguce je da t-com zeli svojih 600kn za novu liniju pa...
chuspy je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2007., 23:29   #5
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
Autor chuspy Pregled postova
OOOOOOOOOO velcome to pink svijet. Smo mi nije jasno jese li trazili uvodjenje nove/dodatne linije ili?
Ako niste moguce je da su popunjena sva mjesta na DSLAM-u pa da vas iskon ne moze spojit.
A ako ste trazili dodatnu liniju ona ovisi ima li slobodnih parica kod tebe, a moguce je da t-com zeli svojih 600kn za novu liniju pa...
Da nažalost. To je naša realnost.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2007., 00:05   #6
///Marac
Emergency Scratcher
Moj komp

///Marac's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
We have the same situation man

čekam usrani t-com i iskon več 2 tjedna da odgovore i ništa... zovem svaki dan. ali štanga... kažu uvijek da če se riješit ovih dana

Znači pouka ove tvoje priče je da ukoliko iskon kaže da im je HT odbio zahtjev da se uputimo u T-com i dobit čemo liniju!!!

E pa ok...

A kad mi ljepo iskon javi da nema parice... e onda idem prvo u T-Com da mi se načohaju guzice a onda tek tražit novu liniju!!!

GAMAD!!!!!
Staro 05.11.2007., 20:44   #7
bakaideda
Premium
Moj komp

bakaideda's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Marac jel si u kući ili stanu?
bakaideda je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2007., 21:18   #8
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Ista situacija i kod mene, samo sa nadom da ce se prije rijesit ...Ugovor sam sklopio 15.10. (3mbit duo + nova tel linija), i danas zovem iskon kazu mi da je zahtjev za paricom poslan, zovem t-com nitko cuo za to...WTF? Ocito se t-comu nigdje ne zuri ali ovo je krajnje neozbiljno ponasanje...Cemu ovakve komplikacije ovo jednostavnih stvari...Eh, hebem ti monopol
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2007., 09:42   #9
Fatal
kenova?
Moj komp

Pošto nikako nisam želio i ne zelim da mi se dogode problemi opisani ovdje, prekjučer sam osobno posao u Iskon da mi kažu kakva je situacija. Rekoše mi da će mi se javit idući dan sa iscrpnijim informacijama. Jučer su me nazvali i navodno, zahtjev za paricom je predan T-com-u i sve je ok, trebalo bi bit gotovo krajem ovog ili početkom idućeg tjedna...i hope so
Staro 09.11.2007., 10:08   #10
Fatal
kenova?
Moj komp

Maloprije me probudise Iskon-ovci:Halo, nazalost moramo vas informirat da necemo bit u mogucnosti provest uslugu, da je T-com odbio paricu za novom linijom, da vam je pun ormaric. Ma kakav ormaric, probudio si me da mi to reces. Phu, jeeemti! I tako sam na kraju ove tuzne price doticnog "gospodina" poslao u "ormarić" ....Uffffffffffff...

@ Matta: da, izgleda da je problem, izbrisi upitnik iz imena teme
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke