|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pad brzine ? Ad-aware?
Ovako ...od jućer imam problema sa Windowsima. Nakon 2 dana plejade i muke - barem sam osposobio Win XP nakon kompletne reinstalacije. Iako svi pljuju Vista - meni je eto bila OK, ali za sada sam na XP. I tako skidam ja sve driveer isl. kad tamo - 30k veza umijesto 100k. Danas sam do kraja sredio Win, sve fino i lijepo, ali brzina je i dalje u banani. Provjerio speed testovima. Sad ... ili su u T-comu nešto zeznuli ili mi neki program DL-da gluposti. Instalirane su full verzije Zone alarm Pro 7.0.408 i ESET Smart Security - Nod 32. Sve ispada da je OK, ali brzina mi je u qurcu ... Im le neki dobar program koji mogu vidjeti tično koji programi pristupaju net-u. ZoneAlarm ne vidim ništa sumnjivo, pa reko možda ima neki treći ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj netlimiter on tocno pokazuje UP/DL svakog programa koji salje nesto. javi se na PM ako imas problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
THX - probat ću netlimiter. Međutim čini se da je ipak do T-Coma. Sinulo mo je da mogu probati brzinu na laptopu i usporediti je sa desktopom. Brzina je ista - cca 400k. Hvala Bogu da su dignuli brzine -.- Bilo kako bilo - skeptičan sam prema Win XP koje sam stavio. Naime pribavio sam "neslužbenu" kopiju sa mreže svih mreža. Obično OS nabavljam klasično, a ove neke ljeve instalacije ignoriram. Međutim nekako sam skeptičan prema tim Windowsima. Možda me paranoja pere ... tko zna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|