|
![]() |
#1 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
(riješeno) Opera i Tray Icon
E ovako... problem je vise iritantan nego sto je problem... naime, ja sam veceras otisao sa frendom na pivu i komp je bio upaljen, e sestra je bila kod kuce i ocito je ona nesto prckala po operi (koja je do sad radila super) i naravno kad sam je pitao sto je to ona je naravno odgovorila da nista nije dirala.... pojavila se meni jako iritantna ikona u trayu koja izgleda ovako: http://www.imagesforme.com/images/8295dzsr.JPG kada kliknem desni klik na nju pojavi se ovo: http://www.imagesforme.com/images/1050jghfh.JPG kada idem na exit zatvori se opera totalno, kad odem na hide spusti se na start traku, a open se ponovno vrati preko cijelog ekrana... Sad sam gledao po postavkama svima, nigdje ne mogu naci da to maknem, da to vise ne gledam, razbio bi monitor od sestrinu glavu glupu sad najrađe... Vi koji nemate takvu napast kod kuce, budite sretni... Tko rijesi ima gajbu zuje ! ![]() Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pokušaj sa dodavanjem -notrayicon u target shortcuta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključi e-mail i chat, ako ih ne koristiš pa resetiraj Operu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
http://list.opera.com/pipermail/oper...er/024557.html "The icon seems to appear when you have e-mail and chat enabled in the Programs and Paths screen of Preferences. When I turned off e-mail and closed and reopened Opera the icon was not there. Enabling e-mail and closing and reopening put the icon back." Ako ne pali, desni klik na prazno mjesto u trayu (recimo skroz desno, iza sata) -> Properties -> kvacica na "Hide inactive icons" (skroz dolje) -> klik na Customize -> nadji Operu i stavi "always hide" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
|
E da pitam, dal se netko susreo sa Opera error console? Kako to isključit, ja sam svašta do sad pokušao, običan unistall pa install ne želim (nebitno zašto) i skinuo sam programčić oeck ali mi Punk buster izbacuje zbog njega u codu... Dakle pitanje je kako isključit pojavljivanje Opera error console ![]()
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
|
Tnx domy care, sredio sam ono s mailom i nestade i ikona i error console, zasad ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|