|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() - zanima me jeli zna netko koliko hladnjaka i kojih dimenzija ide u ovo kučište http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=21540 i općenito vaše mišljenje o tom kučištu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Link ne radi. EDIT: Misli se na chieftec dragona. Cvrsto i dobro kuciste, zamjerke su dosta los kavez za diskove koji zna rezonirati i to sto sprijeda ide 80mm vent, a ne 120mm. Ventove bih stavljao po potrebi, ide straga 120mm, na bok 2x92 ili 2x80 nisam ziher, sprijeda 2x80. Koju konfu imas? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Da,radi se o Chieftec Dragonu...inače uzeo bih neko bolje kučište,ali već sam premašio budžet tako da mi je to kučište sad u užem izboru Konfa je Core Duo E4400, Gigybyte P35-DS3, 2 x 1 GB Kingmax(800),GF 8800 GTS 320Mb, hitachi S-ATA II 320 GB... Ovaj proc. ću vjerovatno overclockirat,tako da bih htio imat kučište sa dobrim hlađenjem i dobrim protokom zraka,a opet da je po mogućnosti što tiše... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Namjeravas li kupiti neki cooler pa onda kluokati proc ili planiras na stocku? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
kreky, Lijepo kučište za ok novce, nema što. Koliko vidim na slici, bočno idu dva venta, pa bih i ja osobno stavio tako. Ne znam samo da li ti bočni ventovi dolaze s kučištem? Ja sam tako sa jednim budget kučištem dobio veliki bočni vent. Naprijed bih stavio jedan ako ga već nema i iza jedan, ali bih najprije vodio računa o dobrom cooleru za cpu, pogotovo ako misliš ić u oc. Svakako da možeš stavit po dva naprijed i dva nazad, ali koliko se ja sjećam dok sam se igrao sa tim nikad nisam dobio spomena vrijedan rezultat sa duplanjem sprijeda i straga, već je uvijek bio samo po jedan više nego dovoljan, a ovo bočno mi je uvijek davalo dobre pomake u temperaturi, vjerojatno zato što direktno hladi. Siguran sam da ne možeš pogriješit, samo pazi da ti ne uvali neki trgovac adaptere koji smanjuju struju i brzinu okretanja. Sretno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Hvala svima na pomoći,uzimam Dragona 99% pa sam zato i pitao za vašu pomoć oko tog kučišta.Samo bih se htio osvrnuti na vaše postove;naime,nisam uopće rekao da je Dragon loš,dapače,ali da imam više novaca uzeo bih ipak neki skuplji model od Chiefteca jer baš i ne volim štedjeti na kučištu,al eto kad je stiska s lovom onda mi se Dragon čini vrlo dobar za te novce i ponovno kažem-ne mislim da je loš,a jedina mu je mana koliko sam već ranije čuo a i Matesonik i Zmaj su to potvrdili vezano uz kavez za diskove koji rezonira. Inače što se OC-a tiče,za početak namjeravam ići sa tvorničkim coolerom zbog već navedenih razloga financijske prirode. OT -što mislite hoću li ga moći držati na 3 Ghz sa tvorničkim coolerom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
ja imam to kuciste i sprijeda je otvor za 120mm vent odzada je jedan od 90mm, desna strana jedan od 80mm i lijeva strana 2 od 80mm. sa kucistem ne ide nijedan vent, a mogu rec da je vrlo kvalitetno napravljen i ne zalim ni malo sta san ga kupija, za midi tower meni ne treba vise... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|