|
![]() |
#1 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Hej ljudi, jucer sam instalirao XP sa SP2 na svoj kompjutor. Kao sto vidite iz siga imam dva diska od 80gb i LG DVD-ROM i ovaj seegate je podjeljen na 2 particije pa tako sveukupno imam 3 particije. Na prvoj (seegate) sam instalirao winXP SP2 i kad sam usao u windowse prvi put poslije instalacije u windows exploreru ili my computeru mi stoje diskovi ovako: Disk1(c ![]() ![]() ![]() ![]() poz ![]() P.S. Kako da znam jeli mi ukljucena SMART opcija i ako nije gdje da je ukljucim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam to radio sa Partition magic. Stavim u Device manageru optiku na "disable", restartam, promijenim sa "F" na "E", restart i kad se winsi dignu, ukljucim optiku i automatski je na "F". SMART monitoring ukljucis u bios-u, a vidis kod samog post-a da je ukljucena ili npr. u Everestu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
start -- administrative tools -- computer management. U manageru pod storage kliknes na disk management. Desni klik na dvd -- change drive letter and paths. Promijenis dvd u nesto (nije bitno), onda drugi disk (pod f) promijenis u e, nakon tog stavis dvd na f i gotovo. Vikat ce ti win da promjene mogu zaj neke programe i to je tocno, no ako nisi nista instalirao s dvda ili drugog harda nemas problema. Ako jesi, uninstaliras programe kojima smeta promjena i instaliras ih ponovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Old School
|
ok rjesio sam to... ALi sad imam mali problem sa tim istim diskom.. Disk se ukljuci i iskljuci pa onda komp zablokira, pa ja restartiram i diska nema. Onda malo ugasim komp i nakon nekog vremena disk opet radi ali se opet zablokira. Sad samo iskljucio dvd rom i sad radi vec duze vrijeme bez grede. Jel moguce da je napajanje to uzrokuje? imam codegen 400w i spojeno imam znaci proc, grafu, dva diska, dvd rom, modem, skystar 2, zvucnu i jos 3 ventilatora ukljucujuci onaj na procu... Sta kazete, jel moguce to? sad cu udariti u par magicu disk check pa cemo vidjeti sta ce se dog... hvala na prijasnjoj pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Promjeni prvo kabele, ako ne pomogne, mijenjaj i napajanje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Old School
|
pa stvar je sto sam bio uzeo nove kablove i radilo je i sad opet ne radi |
![]() |
![]() |
|