|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Konfiguracija za cca 11000kn...
Prijatelj me uposlio... Limit je 11000kn, buduci da su u pitanju ajmo reci poveci novci, ne zelim jezikovu juhu kad konfiguracija stigne kuci ![]() Konfiguracija mora biti iz Linksa. Za slucaj da konfiguracija ostane AMD, koja je zamjenska ploca ako ova ne stigne ne vrijeme? Ako bude Intel molim prijedloge jer su mi njihove nove ploce nepoznanica. Valja li ostatak konfiguracije (bilo bi lakse da mi je limit veci), ako ne molim savjete samo da cifra ne prelazi 11000kn (monitor mora biti sto veci). Inace komp nema neku posebnu svrhu... tj sluzio bi za klasicno ubijanje slobodnog vremena ukucana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Konfa je više manje ok (eventualno drugi case...) Ako bi išao na Intela uzmeš kombinaciju E4400 i Asus P5K. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ali mu nije bolji abit ip35 od te asusove ? Ja mislim da su cijene tu negdi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
Jest, al je nema trenutno na lageru (kao i obično). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Rado... ali onda sam vec presao debelo limit, zar ne? Uzeo bi taj PointOfView samo zato sto je najjeftinija 8800 graficka, a AM2 jer mogu dobiti relativno pristojnu maticnu i cpu za puno manje para nego sto bi me dosao P5K i neki C2D. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pa ne kupuje pc svaki dan. Ja san bas neki dan sastavia konfu sebi i odabra sam doticnu plocu. Nije mi problem pricekat sedmicu dana jer ionako moran anteca cekat, a osim toga u reviowima je abitova opcija odusevila testere. Uglavnom, meni triba zbog raida, a bas i nevirujem gigabytu (koji isto ima intelov raid kontroler) jer mi je izgorila njihova socket a ploca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
|
Nebih rekao da će se načekati da to zbilja i ne mislim ![]() Ploče se doslovne razgrabe kad dođu, (ili dođe samo jedna). Ja sam IP35 Pro čekao i još je nisam dočekao...tak da ću ići na Asusa... @Seba78 - jel bi išlo iz neke druge trgovine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Zasto ne... Samo sto moram zadovoljiti ove uvjete, 11000kn, american potrosacki kredit na 36 rata te da se trgovina nalazi u Rijeci. Jest da je tlaka to sve ali dobar frend mi je pa ne bi bas volio da kupi gotovu krsinu negdje. Gledao sam u vemilu ali malo imaju povece cijene LCDova i jos nekih komponenti pa me ovakva konfiguracija kao sto je iz Linksa navuce do 12500kn. Case mi se nekako cini najsimpaticniji tj dobro izgleda za tu lovu, a i po nekoliko review-a na koje sam letimicno bacio oko dobio je dobre ocjene. Mozda grijesim ali problem je taj sto ga nisam vidio uzivo (jer bi onda znao moze li proci ili ne) nego samo na par slika po netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Damn ! Sta ako kazem ovom malom sta radi tamo da je naruci specjalno za mene, koliko bi triba cekat ? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
|
Ima njih puno koji su ''rekli malom'', al nije to do njih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Sranje, bas san tia abita ovaj put. Ma nista onda, ako ne dodje dok mi nabave anteca onda cu uzet gigabyta, a visak utuc na bolji hladnjak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|