Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.09.2007., 11:43   #1
Mario1978
Registered User

Datum registracije: Aug 2004
Slavna Gigabyte Hybrid TV kartica :)))

Ponukan DVB-T tutorialom nabavio sam Gigabyte Hybrid GT-PTV-TAF-RH-GB1. Stavio sam original drivere koje sam dobio sa karticom i u Power Cinemi je prepoznat samo analogni tuner, dakle u source ima samo analog tv, analog cable, cvbs, s video. Probao sam i sa drugim programima (progdvb, dvbviewer, Media portal...), ali karticu ne prepoznaje ili digitalnog tunera nema nigdje niti opcije da analogni iskljucim ili izbrisem. Stavio sam i Kworld drivere po uputama u tutorialu ali sa njima je ista prica. Pokusao sam napraviti graph ali pod BDA Source filters mi nema nicega pa nisam mogao nastaviti. Googlajuci sam dosao do drivera za creatix hybrid karticu sa istim cipom i tek sa ovim driverima mi neki programi (ProgDVB i Power cinema) prepoznaju digitalni tuner, ali nisam siguran da li radi kako treba jer OiV signal ne mogu uloviti, a croatel u rijeci je tek u testnoj fazi i trenutno nema signala. No ne znam da li je normalno da signal level bude na 80% zar level ne bi trebao biti 100% a quality manje? Mozda joj ti creatix driveri ne odgovaraju u potpunosti. Kako vama i sa kojim driverima najbolje radi ova kartica?
Mario1978 je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2007., 12:44   #2
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Kada si već tako detaljno iznio svoj problem mogao si i napisati na kojem je to OS-u
Dr. Beast je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.09.2007., 15:59   #3
Mario1978
Registered User

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Dr. Beast Pregled postova
Kada si već tako detaljno iznio svoj problem mogao si i napisati na kojem je to OS-u

) zaboravio! Win XP Pro SP2
Mario1978 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke