|
![]() |
#1 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
AM2 maticna do 500kn, molim preporuke
evo kolega sa posla koji vise ne radim ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
|
Gigabyte M61P-S3 za 508,80kn ECS AMD690GM-M2 za 404,49kn Cijene su iz Ve-Mila Ova prva ploca ima4 PCI slota, integrisanu grafiku,... Ova druga ima ATi 690G chipset (isto integrisana grafika), ima 2 PCI slota i mATX dimenzija je.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
teta Mraz
|
mAtx nedolazi u obzir, a i integriranu grafiku bi pokusao izbjeci, jos neki prijedlog?
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Do 500kn nema šanse... Morat će ti se frend ipak malo rastegnuti do nekih 700ak da nađe nešto bez integrirane grafike što stvarno valja... Inače DFI infinity MII ili nešto od gigabytea na 690 čipsetu ti je IMHO najbolji izbor...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš u ve-milu Albatron K8NF4-AM2 (4 PCI) i ECS NFORCE4M-A (3 pCI). Obje su 381kn. Obje su na bazi nF4 chipseta. Slažem se s yedwyjem da su DFI i GB AMD690 bolji izbor, ali AMD690 imaju integriranu grafu i uglavnom su mATX.
![]() |
#8 |
teta Mraz
|
hmm cini mi se da cemo trazit polovnjacu, sta mislite o ovoj? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=77765
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neki ljudi (mene uključivo u klub) organski ne podnose integruše na svojim pločama, barem na onima koje se koriste sa pravom grafom u utoru, ajde neki uredski PC ili čak HTPC - ok ali na mojoj primarnoj "gaming" mašini - not a chance...
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
U cemu bi bila razlika da imas npr. 965G-DS3 sa upiknutom nekom gaming grafuljom i da imas 965P-DS3 sa istom tom?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Proganjalo bi te to u snovima, ha? ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
teta Mraz
|
ma jel mi vi to spammate temu???...go on!! ![]() ![]() integrisana grafika ne dolazi u obzir i tacka, dakle ova Abit bi bila dobar izbor?
![]() |
#18 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Umm, evo iz iskustva mogu rec da je ova ploca jako stabilna, imam ju od nedavno i oke je, istina nije bas za neki OC, ali posto se kolega nece tim ni bavit nije ni bitno... MSI K9N Neo - http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.303.219 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Kupi ASUS M2N-X Mene odlično služi i layout mi savršeno odgovara. Stabilna (za sad 10 dana uptime) + 3 god garancije
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
teta Mraz
|
nikakve Asusice ne dolaze u obzir, njihove jeftinije AM2 ploce su opcenito tragedija
![]() |
#22 | ||||
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
ploca je skroz ok imam je i isti taj proc |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
teta Mraz
|
cekam odgovor poslao sam PM jos jucer...
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mozes uzet ovu iz mog siga, ok je ploca, u vemil-u za 380kn, nije neki oc ali ne radi nikakve probleme, super stabilna i sve jedini minus je zujalica ali meni jos nije prozujala, a imam plocu vec neko vrijeme jedino, evo sad bas gledam, mislim da je problem sa ovim jednim pci utorom, jer uz moju grafu sumnjam da tu stane bilo sta pa imaj to na umu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=22182 Mislim da 30kn nije neki bed ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|