|
![]() |
#1 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Utility za nVidia grafe koji prikazuje temp gpu-a i fps u aplikacijama
Dakle, tražim nekakvu inačicu ati tray toolsa za nvidiu. Probao sam Nvidia tray tools i to uopće nije ono što sam očekivao, nema tih bitnih funkcija iz naslova. Da li se netko upće sjetio napraviti takvo nešto ili sam osudjen na snimanje templogova i pogađanje fps-a u igrama ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
RivaTuner moze pratiti i jedno i drugo kroz vremenski interval, samo sto meni ovo sa fps-ovima ne sljaka bas kako treba pa ti je za pratiti to najbolje koristiti Fraps |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
|
RivaTuner ima odlicne grafova za pracenje frekvencija, temperatura, zauzeca video memorije itd... to mi (dok igram) stoji otvoreno na drugom monitoru, a FPS u igrama pratim preko Frapsa ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako niste znali taj Fraps s***e fsp u igri,dost puta mi se znalo dogodit da je neka igra išla bolje bez tog Frapsa nego sa njim.Ni ja nisam vjerovao da tak nešt može zezat,možda sam ja imao neku trulu verziju,trebalo bi baš istestirat ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zule
|
Probat cu sa ati tray tools onda, thx ljudi. Fraps kombinacija i riva tuner logovi nisu ono što tražim. edit ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Newbie Pro. 23.08.2007. u 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Zule
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ti bi da imaš kao na ATT-u da ti u igrama pokazuje FPS, temp. GPU i meme i zauzeće grafičke memorije, texturne i koliko aplikacija poždere fizičke?
![]() |
![]() |
#15 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() ![]() Ovi nvidia logovi i te sheme su mi katastrofa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Judo ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zule
|
Zadnje izmijenjeno od: Newbie Pro. 24.08.2007. u 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
sa riva tuner-om mozes da namestis sve. postoji opcija da namestis osd monitor koji se ukljucuje i iskljucuje na programirane tastere na tipkovnici. ako ti treba uputstvo javi se na pm pa cu ti poslat pozdrav ![]()
![]() |
#21 |
Zule
|
dazule(at)gmail.com -->
Proces je bio dosta dug, i neobican, ali na kraju sam uspio. Uspio sam Marky!! Sredio sam osd prikaz u igrama, javi mi se na msn ako trebas pomoc ---> dazule(at)gmail.com
Proces je bio dosta dug, i neobican, ali na kraju sam uspio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Ne koristim taj msn.Možeš li mi poslati na mail (marko.maky@gmail.com) ili na pm šta trebam napraviti i koje programe trebam koristiti imam rivatuner 2.02 ali nije instaliran.Ajd molim te izluđuje me to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zule
|
Nasao sam vodic upravo, evo linka! ![]() Uzivajte, meni radi! Ne zaboravite na kraju enejblat osd groups pod poweruser, uz kvacicu je potrebno stavit vrijednost na 1. Da bi vam info koji zelite bio u gornjem desnom, umjesto u gornjem lijevom kutu kako je po defaultu, ukucajte -1 za x, i 1 za y koordinatu. Javite ako zapne negdje. https://home.comcast.net/~boogie3/RivaTuner1.htm p.s. Jos uvijek mi je ATT draži :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Namjestio sam sve i radi ok.Nije loše jedino mi je malo glupo što onu veličinu slova nemožeš staviti na 2.5 jer mi je 2 premalo a 3 nekako previše. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|