|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
problem sa zvucnom (C-MEDIA 8738, 6-kanalna)
Crkla mi onboard zvucna na DS3, boga pitaj zas, a nisam bas pri parama pa sam bio prisiljen kupit neku PCI zvucnu, ono...da ima zvuka uzeo sam C-MEDIA 8738 u linksu sta mi se cinila ok i dost jeftina, treba mi 6 kanala za 5.1 zvucnike, mic itd... no problem je kad pustim mjuzu ili film u winampu ili bilokojem drugom playeru, nema zvuka na Centar zvucniku, da namjesteno je na 5.1 u driverima tako da neznam zasto se to desava prvo sam mislio da jednostavno ne radi taj utor na kartici ali onda sam probo sa jednim programom koj se dobije uz karticu di se daje zvuk svakom zvucniku posebno i Centar je normalno ko i svi ostali radio, no opet nis od njega u winampu... help? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li u Winampu uključio DirectSound plug-in, u njemu odabrao svoju zvučnu i uključio hardversko ubrzanje?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
jesam, odavno...zvucnici nisu novi, samo zvucna, a cak i da nisam, neki programi kao KMplayer i VLC imaju to automatski ukljuceno, a i na njima ne radi Centar, i jos da nisam ukljucio ubrzanje imo bi 2.1, a ne ovak sad 4.1., tak da nije to...al tnx jos nes? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|