|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Recimo D-Vision su mi ok CD-i, po 2 kn u trgovini u veži u Harambašićevoj kraj križanja sa Maksimirskom, preko puta banke, ne sjećam se kako se točno zove. Imaju tamo i Traxdate, koje su se pokazale dobrima, mada ih mnogi pljuju jer ima svakakvih plagijata (imam i doma kutiju tih falsifikata). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ne bi više uzea D-vision ni u ludilu. Spizdija sam preko 30 cd-ova pržeć ih na 24× (deklarirano 48×), na više različitih snimača. Kakve su to falše Traxdate? Misliš one blank? To naši vrli distributeri uvoze svakakve škovace, pa ih nazivaju Traxdatom. Traxdata uopće ne proizvodi svoje cd-ove, proizvodi ih (kao i DVD-ove, Ritek), tako ako DVDinfo kaže da je medij Ritek, onda je to "Traxdata", a ako zablesi neko drugo ime, to s Traxicom ni nema nikakve veze. Zasad mi je favorit Traxdatin medij (u Splitu po 2,5kn spindle branded). Kutije kupim posebno.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sad idem do trgovine(ja sam u Karlovcu pa ih nemamo baš pretjerano), i kupit ću si jedno 30 komada Benq-oa.Meni su jako dobri, nijedan me još nije zajebo, a doma ih imam starih pun kurac i uredno se čitaju.
![]() |
#5 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ja konzumiram isto traxdatu (ritek) nikakvih problema s njoj dosada, al ono, nisam imo ni problema sa princom ![]() al za iste pare, ipak vise vjerujem traxdati
![]() |
#7 | |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Sad čitam BUG i vidim da su ti TY mediji neka vrst Mercedesa među CD-Rovima. Ako BUGovci tako kažu, onda valjda jesu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
tako je... nisam ih jos isprobao ali nadam se da hocu, uskoro!
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Rivi di si reka da ima u Splitu kupit jeftino cedea... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
bolje potraži Verbatim Pastel disc na spindlu nije blank u Vž košta 2,7 kn može se kupiti po komad |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma najbolji su eproformance 60kn/25kom
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
A što bi ti?Tu u Karlovcu imaš u trgovini traxdatu(ona mi se nekako ne sviđa), verbatim datalife, i benqo.Tako da nemam baš puno izbora.Istina ima i drugih medija(emtec-ne sviđaju mi se, isto blank-sranje, itd...) Kada dođu TY onda ću ih kupovat, a do tada Benq mi ne diraj.
![]() |
![]() |
#16 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas