|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
XML datoteke - Live Messenger History
Nedavno sam reinstalirao Windowse, a sa njime i Live Messenger. Inace spremam razgovore, i sada sam malo pogledao sto je ostalo u backupu. Imam masu tih XML datoteka koje se uz pomoc Live Messengera ne mogu vise otvoriti, bas kao sto je i problem sa smileyema i svime sto sakupite sa vremenom. Probao sam otvoriti dokument uz pomoc IE, Word, nekim free XML readerima koje sam nasao na netu, no to ne ide. Mislim - cemu sakupljanje svega toga ako ne moze nista sa time nakon formata? Ima li tko kakvu ideju? Nije mi greda, ali me cisto zanima kako to otvoriti.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Mozda zvuci glupo ali pogledaj gdje si u opcijama u Live Messenger stavio da cuva kopije razgovora, i probaj prebaciti xml fajl tamo. Recimo meni je history u \\My Documents\My Received Files\moj username\History a smajlici su i dalje tu samo sto M$ stavi nekakvu retardiranu extenziju. Nalaze se C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\msn username\ObjectStore\CustomEmoticons i imaju nekakve *.dt2 i *.id2 ekstenzije, ove *.dt2 su tvoji emoticoni, samo promjenis ektenziju u jpg ili gif ovisno kakav je ![]() Za ekstraktanje history-a pogledaj ovdje http://www.belkasoft.com/home/en/main.asp ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ha, sve je vise-manje ok, prakticki sam doktorirao na raznim verzijama MSN-a, od backupa smajlica, slika, batch ubacivanja smajlica nakon formata, promjena skinova - no ovo sa historyom me muci. Probati cu sa ovim programom, hvala na pomoci. ![]()
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Polušaj pogledat tu na njihovom forumu http://forum.mess.be/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|