Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.07.2007., 07:17   #1
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
XML datoteke - Live Messenger History

Nedavno sam reinstalirao Windowse, a sa njime i Live Messenger. Inace spremam razgovore, i sada sam malo pogledao sto je ostalo u backupu. Imam masu tih XML datoteka koje se uz pomoc Live Messengera ne mogu vise otvoriti, bas kao sto je i problem sa smileyema i svime sto sakupite sa vremenom. Probao sam otvoriti dokument uz pomoc IE, Word, nekim free XML readerima koje sam nasao na netu, no to ne ide. Mislim - cemu sakupljanje svega toga ako ne moze nista sa time nakon formata?

Ima li tko kakvu ideju? Nije mi greda, ali me cisto zanima kako to otvoriti.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2007., 20:45   #2
Odojak
Premium

Odojak's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Mozda zvuci glupo ali pogledaj gdje si u opcijama u Live Messenger stavio da cuva kopije razgovora, i probaj prebaciti xml fajl tamo. Recimo meni je history u \\My Documents\My Received Files\moj username\History a smajlici su i dalje tu samo sto M$ stavi nekakvu retardiranu extenziju. Nalaze se C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\msn username\ObjectStore\CustomEmoticons i imaju nekakve *.dt2 i *.id2 ekstenzije, ove *.dt2 su tvoji emoticoni, samo promjenis ektenziju u jpg ili gif ovisno kakav je . Probaj stare tamo prekopirati. Nisam 100% siguran ali na slican nacin sam svoj problem rjesio s Live Messengerom koji je usput grozan memory hog.

Za ekstraktanje history-a pogledaj ovdje http://www.belkasoft.com/home/en/main.asp
Odojak je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.07.2007., 09:48   #3
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Ha, sve je vise-manje ok, prakticki sam doktorirao na raznim verzijama MSN-a, od backupa smajlica, slika, batch ubacivanja smajlica nakon formata, promjena skinova - no ovo sa historyom me muci. Probati cu sa ovim programom, hvala na pomoci.
Staro 30.07.2007., 20:03   #4
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Heh, nazalost ne radi. Pokrece mi samo ove koji su napravljeni nakon formata. Ove stare ne zeli.

Hvala svejedno.
Staro 30.07.2007., 20:12   #5
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Polušaj pogledat tu na njihovom forumu http://forum.mess.be/
Joke je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas