|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Ovako...prebacujem neki film s dvx-a na dvd...i u onaj prozor gdje sam stavio film, stavim i titlove...ali nakon što se film pretvori u dvd format ti titlovi su nestali...pomoć please...stvarno mi je hitno...hvala!!! ...i još me samo jedna stvar zanima...kako 1 film(u dvx formatu) koji je na dva obična cd-r cd-a staviti na 1 dvd...hvala vam... Zadnje izmijenjeno od: psychopatak. 08.07.2007. u 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
pa nije valjda da nitko ne zna... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
nemam WinAvi Video Converterom pa ne znam što s time a za ovaj film - kopiraj film na disk i snimi ga na dvd s Nero-m a možda si ga mislio prebaciti u .vob tj dvd format - onda bi bila dobra ideja prvo ta 2 cd-a spojiti (imaš dosta programa na netu i to freeware koji to rade) - i onda taj 1 file konvertiraj u dvd format i snimi na dvd
![]() |
#5 |
Registered User
|
Je li mi može netko...ako vam nije teško navesti neke programe za spajanje 1 dvx filma koji se nalazi na 2 CD-a...Hvala!!! ... i da još nešto...skinuo sam 2 puta sa različitih izvora ConvertXtoDVD i oba puta mi se nakon instaliranja pojavljuje ćirilica sa nekim slovima bzvz koja su krcata naglascima...kaj je to??? Zadnje izmijenjeno od: psychopatak. 15.07.2007. u 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Da, kad instaliras ConvertXtoDVD, moras promjenit jezik. Al lako je naci postavke jezike i nacrtane su zastave tak da nemos promasit ![]() Za spajanje 2 divx u 1: AVI-Mux GUI |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Puno Vam hvala...!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
pa konvertaj samo film u mpeg i onda authoring napravi s dvdlab pro tak da ti se titlovi mogu isključiti/uključiti. fakat ne kužim kak vam je ok da titlovi budu priljepljeni na film ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|