|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Memorija & maticna???
Naime imam u kompu 2GB memorije RAM PC-3200, DDR, Corsair C2, KIT, TwinX, 400 MHz, ali nemam dovoljno mjesta na maticnoj (trebam 3 PCI slota, a imam 2) pa me zanima da li ta memorija odgovara na AM2 maticnu MSI-K9AG Neo2-Digital (http://global.msi.com.tw/index.php?f...=1&cat2_no=171), posto pise da supports dual channel DDR2 533/667/800… THX…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Kao prvo, kakve veze imaju pci slotovi s memorijama, memorije idu u dimm slotove kojih imaš 4. Kao drugo, ploča ti podržava ddr2 memoriju dok ti imaš ddr, znači ne odgovara ti na ploču. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
paaa, valjda covjeku fali PCI portova pa ce mijenjat plocu ![]() ne, ta memorija nece raditi na toj MSI ploci jer je taj corsair DDR1, a na tom MSI-u radi samo DDR2 moj prijedlog je da prodas plocu i ram i kupis novu plocu i DDR2 memu koja je jeftinija od DDR1... samo zanima me koji procesor sada imas jer za ovu MSI plocu koju namjeravas kupiti ti treba i AM2 procesor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
hvala, hvala (izgleda da cu i to napraviti).... P.S. da nedostaje mi PCI slota... pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|