|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Dell ili Nec
Koji monitor kupiti Dell 2007w ili Nec 20wgx2
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Oba dva su vrhunski monitori..nemozes falit ni sa jednim... Tu ti sad vise igra sta preferiras...i koji ti se sviđa po dizajnu... Ja bi rađe kupio NEC....jel NEC JE MAJKA ZA SVE OSTALE ![]() samo je kvaka sta je NEC skuplji 1000kn pa sad ti vidi...sve se vrti oko $$$ kao i uvjek ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kratko i jasno - NEC vjerojatno najbolji wide 20" trenutno ako te ne smeta staklo preko ekrana zbog refleksije i nedostatak pivot-a ti ne igra ulogu. + bonus, nema lutrije s panelom, garant je S-IPS
![]() |
#4 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja preporucam Della, i to samo zbog reflektivnog ekrana NECa. IME, osim ako ne radis u zamracenoj prostoriji, refleksije ubijaju sve prednosti IPS matrice. Iako sam maknuo ili ugasio sve lampe nasuprot monitora, ostala svjetla ili prozori u sobi su obasjavali namjestaj, slike na zidu, stolove, vaze itd., i oko mi se nesvjesno fokusiralo na njihove refleksije. Sve ti to odvlaci paznju sa slike, i tesko se priviknuti. Slicno kao dead pixeli - neki ih niti ne primjete, a nekome oko stalno bjezi na njih i trazi ih.
![]() |
#5 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
NEC jer je bolja slika s tim staklom i jer ima isključivo ips matricu. Refleksija nije ništa veća nego na crt monitorima. Stvar ukusa - nekome su na crt trinitronu smetale one 2 crte a nekome nisu. Tako i nekome smeta refleksija a nekome ne. Kod Della varira tip matrice pa treba provjeriti prije kupnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja bi isao na DELL-a, zbog pivot-a ( dobro za gledanje web stranica), USB hub-a, mat ekrana, nize cijene i ljepseg dizajna ![]() ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ako ti ne smeta to što je 1000kn skuplji i što ima staklo uzmi NEC a ako ti smeta to staklo uzmi Dell. Oba monitora su vrhunska sa odličnom slikom. Koliko znam u Kodeksu je rečeno kako su kod nas svi Dell Wide monitori IPS
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|