|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
problem s windowsima
od sinoć ne rade windowsi, sistem se srušio. nakon što sam instalirao spydoctor, skenirao i izbrisao sve nađeno(očito je povukao i sistemske fajlove) zablokirao je, pa sam resetirao, i odtad ništa... prvo sam pokušao repairati s origigi winodws xp cd-om, ali kaže da ne nalazi instalaciju windowsa na kompu ![]() onda sam pokušavao iz safe modea..., kad odem u safe mode imam samo crni ekran(i na svakom uglu piše safe mode) i pristup task manageru iz kojeg sam uspio pokrenuti taj xp cd... e, sad... kad bih išao na taj install koji mi ponudi, to bi značilo da mi sve ispočetka instalira, ne? a jel postoji ikakva mogućnost da vratim podatke s harda??? tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa ako ništa drugo pokreni instal ali bez formatiranja diska nego sam ponovi instalaciju windowsa u isti folder, neka samo pregazi postojeću instalaciju. Ako ništa drugo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
jesi zicer da ako odem na taj install(u glavnom menuu kad ubaciš windows cd) neće formatirat neg sam obnovit windowse?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Jep... to je ziher. Windozi će se instalirati u isti folder (ali to moraš izabrat jer će ti ponudit instalaciju u neki drugi !!), pobrisat će ti documents and settings i morat ćeš ponovo instalirat drivere, neke programe koje si imao instalirane u program files te još sitna uštimavanja... sve ostale mape i datoteke što imaš na C neće biti obrisane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
super, samo imam važnih stvari u mydocuments, mogu li to ikako prebacit na drugu particiju? i jel bi onda izgubio i sve s desktopa? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|