|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Nova kutija i vodeno
nisam završio ovaj mod al da malo vidite o čemu se radi. Kućište je moj rad i vodeno hlađenje al još nije sve gotovo. (nemojte komentirat kablove još nisam došo do njih) ![]() http://img360.imageshack.us/img360/364/untitled2copyoa2.jpg http://img232.imageshack.us/img232/1435/p4240036copygr3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Opa, fini work. Dobar je bomb switch i ova upustena crvena ledica, fino se uklapaju. Pleksi si sam savijao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pohvala. ![]() Bilo bi ok da stavis malo slikica i opis vodenog - kad budes imal vremena.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Plexy sam sam savijao. Vodeno i ostatak bude sutra završeno. U ovoj konfi nije ništa posebno za OC jer je ovo maturalni rad tak da mi se nije dalo previše bacat novce al bude i to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() |
#10 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
fora izgleda, 5-ica za trud. daj nabaci malo detalja o bloku,radijatoru,pumpi, temperaturama... jer se sa slika fakat nis ne vidi a izgleda zanimljivo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
savijao sam ga pomoču pištolja na vruči zrak i jedne cijevi (r=25 mm) tako dugo griješ dok se ne savije al nesmiješ pritiskat stranicu jer dosta često puca na rubovima radijusa. Što se tiče blokova sam sam ih radio (5 mm bakar) rađeni su na cnc glodalici. radijator od Yuga onaj mali šta služi za grijanje "kabine" temperatura proca je manja i sad je oko 35-40°C a nekad je bila 58-63°C hladi se CPU, Chipset, HDD, GPU... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
neznam 100% oko 400 kn je potrošeno |
![]() |
![]() |
|
|