|
![]() |
#1 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Solidan 3.5mm jack za kabel-gdje kupiti?
Kupio sam u chipoteci onaj 3.5mm stereo jack za kabel i od strganih sluski sa SE K750i izradio adapter pomocu kojeg idu normalne sluske na mob. E sad, taj jack je koma, razhebao se nakon par tjedana. 100% sam siguran da je problem bas u jacku, a ne u spojevima ili kabelu. Dakle - trazim preporuku, gdje ima bolji jack za kupiti? Ili, ako ima takav nekakav adapter (SE konektor na 3.5mm) jeftino... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne znam, ali ja te jackove iz chipoteke koristim na veliko, i za sada se niti jedan nije "pokvario".... ![]() Ali sumnjam da postoji bolji, sve je to isti vrabac (komadić metala...), jedino da negdje nađeš nekakve pozlaćene i sl...
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Preporučam Neutrik konektore. http://www.neutrik.com/content/produ...=CatMSDE_audio IMHO alfa i omega za konektore. Traju i traju i traju.... Kupovao sam ih u Glazbenoj kutiji u Zagrebu. Trgovina glazbenim instrumentima...proguglaj si adresu. Ako nema tamo imaš Primotronic: http://www.primotronic.hr/novo/ Imaš online katalog pa si pogledaj ponudu. Da nelunjaš evo ti skrinšot sa drvom pretrage gdje se točno nalaze 3,5 jackovi: ![]() Oni drže Neutrik i RS asortiman. RS je također među top proizvođačima.
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ajoj, zaboravio reci da mi treba zenski...nadam se da i toga imaju. Nasao gdje je koja trgovina, newalss hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|