|
![]() |
#1 |
Registrirani ovisnik
Datum registracije: Oct 2006
|
nc8430 ili nx9420,
Pozdrav zajednici! Dakle, moram hitno riješiti ovu dilemu, jerbo moram još jučer kupiti lap. Specifikacije mašina slijede: nc8430- C2D 2.00, 2GB 667MHz, 100GB, 15.4 1680x1050, x1600 mobility, fingerprint reader, tPM securiy module, itd., itd. nx9420- C2D 2.16, 1GB 667MHz, 120GB, 17" 1680x1050, x1600 fingerprint reader, tPM securiy module, itd., itd. To će biti poslovni lap, svakodnevno nošen, jasno mi je da je mali mobilniji, oko 1000 kuna skuplji, više rama, tu i tamo bi i zaigrao igre neke, treba mi nečiji iskustveni savjet, poput vranoginog, ili nekog tko zna koji je od dva kvalitatnije napravljen, čvršća kućišta, boljeg LCD-a, bolje tipkovnice, iskoristivije........ bilo tko tko ima iskustva sa ovim HP-ovima i nekakav savijet, pliz neka stepa forward. Odluku bih trebao donijet danas, dok se firma ne predomisli. ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
brat imam ovog prvog nc8730 ali sa manjim ekranom. dosda je dobar. polijal ga je sa mliijekom i preživel je ![]() Svakako preporuka. Nosi ga svaki dan nekam i sve je ok još
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registrirani ovisnik
Datum registracije: Oct 2006
|
Niš, iscurilo mi vrijeme za odluke, pa sam izabrao manjeg brata, nc8430, radi konstantnog nanašanja on bi bio valjda bolji izbor, kažu da je robusniji, a i da je malo kvalitatnije napravljen. Falit će mi numerički dio tipkovnice, al ne želim da mi se od silnog transportiranja raspadne kad istekne garancija. Hvala NJUNJI na odgovoru. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|