|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
N70 vs N73
k700 je odradio svoje 3 godine samo s novom baterijom, vrijeme je za promjenu. Dvoumim se izmedju n70 i n73. Mobitel uzimam pod ugovor na 2 godine, pa bi to bio i kriterij da izdrzi bar toliko. E sad, n73 ima bolju kameru, novi symbian i ekran koji mi se jako svidja, dok n70 kosta 798 kn Koliko mi se isplati dat 600 kn vise za n73? (da imam viska para odma bi naravno skupljeg uzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
isplati se uzeti N73, jednostavno razlika je nebo i zemlja. ekran je puno veči, ima veču rezoluciju, oštriju sliku... kamera je neusporedivo bolja na N73 mob je lakši, dulje traje baterija ima dosta glasne stereo zvučnike novi symbian, iako ovo može biti mana zbok slabije programske podrške na N73 je puno bolje izrađen poklopac kamere sad se baš i ne isplati uzimati N70 jer je to več zastarjeli mobač i cijena mu jako pada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
velika je razlika n70 i n73...n73 je novi model nokie i definitivno je velika razlika između n70...imao sam vlastitu n70 i par dana n73...kako svi kažu nebo i zemlja....ali ja bi rađe neku n95...!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|