|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
software za tv-tuner? MSI digivox a/d II
pozdrav! kupio sam nedavno digivox a/d II. software koji je došao s njime je katastrofa (HyperMediaCenter). live tv još na nešto naliči, ali ostatak je koma. time shift se trza i muku muči sa zvukom, capture radi na nekih 10 fps, postavki skoro da i nema. da ne zaboravim, kad sam ga instalirao mi je trebalo nekoliko min da skužim kako promijeniti jezik sučelja s kineskoga na engleski… do sada sam probao: chris tv -zvuk prilično kasni za slikom beyond tv 4.4 - zvuk preskače otprilike svaku sekundu - dvije. Nešto kao kad preskoči audio cd + ok slika, timeshift radi kak spada powercinema 5 -nema zvuka +najbolja slika od svih koje sam probao, timeshift i capture radi odlično +dosta postavki i stvarno ludo izgleda ima li možda ko ideju kako podesiti neki od ovih gore da radi kak spada? ili neki alternativni software? treba mi pretežno za analogni prijem. centrino 1,8 GHz 1 GB ram WinXP, service pack 2, directx 9... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
probaj dscaler |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
probao sam dscaler. ne radi. upiknuo sam na faksu malu antenicu koju sam dobio s tunerom i lovi puni signal(fsb, 500m od prisavlja). za čudo kod dvb-t prijema nema kašnjenja zvuka, timeshift i recording odlično rade u originalnome softweru. nova, hrt1, hrt2 i rtl. na stanu s malom antenom ne lovim ništa, a preko kabelske samo analogni signal. ako kupim običnu analognu sobnu antenu, ima kakve šanse da ulovim dvb-t signal sa sljemena ili prisavlja? stan je u vrbanima, blizu stanice staglišće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
probao sam i k!tv. nema zvuka. odustajem od softwera na window$u. možda će biti više sreće na linuxu. thanks 4 the help |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
očito nešto krivo radiš ![]()
|
|
Oglas
|