|
![]() |
#1 | ||||||||||||
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Savjet oko "složene" konfe...
Komp ce se koristiti za multimediju, office, net i slicno, igre nisu toliko bitne. Konfa je za curu od buraza. Bitna je stabilnost i da ove stvari rade skupa bez frke, tako da molim da se jave oni koji imaju ili su imali nesto slicno a da to nije radilo skupa, recimo RAM sa MBO i slicno... Sve je iz linksa i mora biti samo iz linksa(osim ak nadem kaj ovdje sa garancijom iz linksa), konfa je cijela bez monitora i ne smije preci 4000kn(ajd, koja kuna vise manje, ali 4000kn je cifra);
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ploču, Gigabyte M55-S3 Memorija, sasvim dovoljna i 667 Grafa, preporuka Gainward Bliss 7600GS ddr3 Disk, po potrebi veći, Hitachi, WD ili Samsung... Optika, LG H30N, SATA Ovo ostalo po meni ok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
dark seraphim
|
Citiraj:
mema, razlika je 100kn....hm, mozda stavim tu 667...THNX!!! te grafe nema u linksu trenutno... ne treba veci disk. ak ovaj seagate nije 7200.10 uzel bum samsunga. optika bude h42 jer ju i ja imam. fenomenalna stvar! thnx razer! netko drugi? pozz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
prvo, 7600gt ti je malo više od 800kn... točnije... http://www.nabava.net/katalog/trazil...ra%9Ei&od=&do= drugo, X1950Pro je oko 1200kn http://www.nabava.net/katalog/trazil...ra%9Ei&od=&do= A treće, SLI??? Ma daj, SLI je totalno neisplativ osim ako nemaš 8800 Ultra pa ti je preslaba, pa pikneš još jednu... ![]() Inače, ja imam 7600GT i nije loša, mislim, bolja od ove tvoje 8500gt je sigurno tak da... uzmi 7600GT za 200kn više i gotovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
dark seraphim
|
Citiraj:
ma kakav SLI ljudi bozji, ona ploca ne podrzava SLI. ja imam 7800GT i sa tim sam pre-zadovoljan(osim njezinim ventom...argh...) kaj se tice 7600GT, links nema za te novce...tak da ono, htio bi sve kupiti kod njih jer su jedini ducan sa kojima ja nisam imao nikada problema. jel itko citao prvi post??? ne kupujem sebi nadogradnju! komp je za curu od buraza a cifra je max 4000kn i u to treba strpat kaj bolje...ak odluce dati jos koju kunu vise 7600GT ide unutra, ak misle dati jos vise onda stavljam i jos gigu rama...hehehe... ![]() takoder me zanima jel itko ima taj HW doma i kak mu radi ako ima... pozz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi Canon Pixma iP1300 za 289 kn u Pevecu. Za njega su se mogle naći vrlo jeftine zamjenske tinte u Kvarku i Eurotradeu (cca. 15kn za boju). Za napajanje bi preporučio Fortona 350W PFC iz ve-mila za 220 kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|