|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
šta mislite o ovoj matičnoj ploči?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Oćeš kupovati grafičku ili ćeš koristiti tu sa ploče ? Ja bih ti ipak preporučio za am2 AM2XLI-eSATA2 http://www.asrock.com/mb/overview.as...XLI-eSATA2&s=n http://pcborg.org/index.php?page=sho...mart&Itemid=28 Izuzetno brza te stabilna ploča. Sa bilo kojim Kingmaxom 667MHz bez problema ga se u biosu postavi kao DDR800 i ploča dere samo tako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
koristio bih njenu grafičku tj. integrušu. ne treba mi zasebna grafa i nemam kn za nju. plan je stavit OSx86 na nju pa ako može kakav savjet po tom pitanju bio bih zahvalan. čitao sam da je poželjno da HDD i optički drive budu spojeni preko IDE-a (tj. ATA) a ne S-ATA. ova moja ECS ima dva utora za IDE, a za ovu tvoju nevidim kolko ih ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
2 x ATA133 IDE connectors (support 4 x IDE devices) - tu nemaš brige znači. Ma uzmeš tu na forumu nešto za 200kn polovno što se grafe tiče, u svakom slučaju bolja opcija nego da ti intergrirana grafa koristi systemsku memoriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Dakle, možda sam trebao odmah ispisati željenu konfiguraciju: CPU AMD Athlon64 X2 3600+ BOX,socket AM2, Brisbane, 1900MHz, 1024kb cache., HTT 1000Mhz, 65nm MB ECS AMD690GM-M2, sAM2, AMD 690G RAM PC-6400, 1024MB, DDR2, KINGMAX, 800 MHz (2x) HDD 160.0 GB HITACHI Deskstar, Ultra ATA, 8 MB cache, 7200 okr/min OPTICS DVD+RW/-RW/RAM LG GSA-H12L Dual Layer, LightScribe, 18x, bulk Sve to me izađe 2350kn u Ve-Mil-a. Glede korištenja sistemske memorije, mislim da sa 2 gige nebu bilo problema, a glede polovne grafe, no thanks. ništa bez garancije. a ako me pukne i tako i tako mogu na ovu matičnu upiknut novu grafu. samo me zanimalo da li se itko susreo s ovom matičnom pa da mi kaže nemoj ili moj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kad kupiš, napiši nakon par dana svoje doživljaje, otvorih poseban thread za AM2 ploče, ali očito se ekipi neda napisati ništa ![]() I još me jedna stvar zanima, ćemu ovo ? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |