|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
A64 3200+ v.s. Opteron 164 isplativost
pozz Namjera mi je zamijeniti prvi procesor drugim (opteronom), uz nadoplatu, pitam vas za isplativost. Meni zvuči dobro... hvala i pozz shoki
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko nadoplate je u igri?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
lik mi se mora još javiti, ali mislimi da bi 200 kuna bio apsolutni maksimum. Iznad toge ne idem ni pod razno...
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
jel to opt 144 ili 164? ak je 144 ne isplati se 164 bi trebao biti dual-core (malo mi se mijesaju oznake, a i rijedki su) a za to se isplati nadoplacivat.
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne postoji Opteron 164. Opteron 165 je jedini dual-core sck. 939 predstavnik 16x serije. Možda je čovek mislil na Opteron 154 ili (najvjerojatnije) Opteron 146. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|