|
![]() |
#1 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() S tim se Logitechovim misem druzim vec dugo, jos otkad sam imao Pentium 2. I prirastao mi je srcu, pogotovo mi je dobar oblik, no vec se sav izgulio, mat plastika je postala sjajna, a dno je gadno istanjeno. Sada me zanima gdje kupiti opet takav mis, po mogucnosti crni. Gledao sam po Nabavi i po ostalim cjenicima, no nisam nasao. Ima Logitech B58, no on je alternativa ako ne nadjem B69 ili nesto jos slicnije njemu. Vidio sam u vemilu Codegen CACAC9 mis koji (bar na slici) izgleda isto kao i B69. Jel on valja ista? Postoji li jos neka alternativa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
imam ti ja svoj star nekoliko godina :9 B58 ti je prektički isti miš, tako da ti je svejedno... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
prcknedl
|
E, nije. Stari ima B58, isprobao i nije to to. ![]() Osim onog spomenutog codegena, cini se da ima i genius netscroll eye. U skoli imamo obicne netscrolle kuglicne, pljunuti B69. Samo po netu gledam, postoje 2 oblika, jedan klon B69-ice, drugi sasvim deseti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ne znam kakti B58 "nije to", kada su misevi isti, imao oba :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nisu nisu isti, b58 ima tipke ipak unutar kućišta miša, kako bih rekao, ne stiska se cijela površina, dok B69 ima tipku od ruba do ruba miša. ![]() i jako dobar miš, razmišljam da si ga vratim na stol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
prcknedl
|
http://www.diskont24.com/index.php?C...7&ID=14&page=0 Yesssssss.... ![]() Za neupucene: To je B69 samo gore pise compaq ili HP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|