|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Blagi mod na brzaka
Evo jedan mod kučišta koje je teški šrot, a pošto je već i završio skoro u kanti za smeće, ipak sam odlušio mu podariti novi život i to doslovno na brzaka....naime, možda bi to i lijepše izgledalo da ima neki plexi, ali to mi je opet bio veliki trošak... E da i pošto je sve bilo brzo nisam slikao proces "modanja" a i nemam sliku kušišta prije preoblikovanja, ali ima ova jadna slikica da vidite o čemu se tu radi: ![]() A sada izgleda ovako: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E da, naprijed je stavljena ona mreža za komarce, ali plastična, sve je obojano crnim mat sprejem, i kasnije onako iz daljine poprskano s crvenim, tako da se boja lagano presijava iz crne u crvenu ovisno o kutu gledanja...što se tiće znaka koji je crvene boje, to je Fatal1ty znak i tko stavljen je samo zato što mi dobro izgleda i jer paše u crvenoj boji, nikakav drugi razlog ne postoji...na slici vidite kako je složeno paljenje i gašenje i gdje su ledice za hdd i power... I to je više manje to...nisam ga slikao iznutra, cijela unutrašnjost je obojana u crno...uglavnom, još ne znam što ću s njim, ali polako skupljam neke komponente, pa će ošito tu bit još jedan komp...najvjerovatnije moj omiljeni socket 478, je*iga, slab sam na njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
NHF, ali meni to izgleda grozno. Baci to u smeće... Inače imam točno to kućište ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
sry. lai meni je ovo 100% promašaj pogotovo ovaj dvd lpji nije u ovoj nijansi (koja mi se također ne sviđa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
EDIT: Vidio slike, paintjob je ok, ali si IMHO zeznuo s onom mrezicom naprijed... Pozdraf supatnicima s tim caseom... Moj ima drukciju prednju masku, inace je isti... Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 15.04.2007. u 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
hehe koda je neko namlatio komp meni izgleda cist oke nice..za trud ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
E moderi dajte zatvorite ovaj trade jer sam slučajno pobrisao sve slike na svom ImageShacku a neda mi se sad ponovo slikati jer sam te slike pobrisao s kompa... Mislim ovak ova tema nema smisla, pa može i u trash... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|