|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
zamjena u diskontu24
Kupio sam memoriju u cetvrtak i nije mi bas kompatibilna s maticnom pa me zanima kako ide to sa zamjenama u diskontu24 ako ima netko iskustva jer na njihovoj stranici nista ne pise... Tipa, links ima "opciju" da se moze u roku 8 dana zamjeniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam jednom zamijenio 9800 pro za 6600gt uz nadoplatu.Prije oko 2 godine. Nije mi nesto sljakalo na mojem kompu a na frendovom je sljakalo. Oni su mi izracunali koliko treba dodati i to je to. Mislim da ne bi trebalo biti frke niti sa zamjenama glavu za glavu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo ovako Zvao sam diskont24 i oni su rekli da memoriju nece mjenjati ako je ispravna... memorija je ispravna, ali mi koči FSB. Pa me zanima jeli u zakonu da se proizvod moze zamjeniti u roku 7 dana bio on ispravan ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
ako je roba kupljena na neviđeno, recimo preko webshopa, u roku 7-8 dana robu po zakonu moraju zamjeniti. ako si osobno kupio robu u trgovini onda ne možeš. ako ti i dalje odbijaju zamjeniti kontaktiraj potrošač, čuda rade... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
kupio sam osobno u trgovini... dakle nemogu... vidio sam nedavno tu na forumu da je neko izvukao članak zakona o tome ali nemogu ga naci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Diskont24 je samo posrednik. Probaj otkriti od koga su nabavili tu memu i onda kod njih urgirati.
![]() |
#7 |
Premium
|
ma ne zelim nista bez "izvatka iz zakona..." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|