|
![]() |
#1 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
CD katalog
Ajde ljudi pomagajte. Imam oko 50 CD-a koje bih trebao ažurirati, koristio sam Where_Is_It, no nemogu ga baš normalno registrirati, da ne kenja nakon nekog vremena. Sada imam CD Catalog Expert, mislim ono, imam 50 CD-a i sada bih svakoga posebno trebao snimiti ?! Hallo... Ajde neki dobar programček koji će mi koristiti, hvala. U biti bilo bi dobro da je kao where is it, jer je on mogao i disk catalogizirati ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja nikada nisam koristio Where Is It? Jednostavno sam se uplašio milijun i jedne opcije koju nikada ne koristim niti ću koristiti ... stvar koju godinama koristim je Advanced Disk Catalog od ekipa koja radi najbolje programe za razbijanje passworda http://www.elcomsoft.com/ Meni je zakon
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
a jel moze on mozda naciniti "import" iz WhereIsIt kataloga? ja imam cca 150 cedeja mp3ca i svi su u whereisitu pa me cisto interesira... kakve sve importe moze obavit? iz cega mislim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Koga zanima kako da mu radi Whereisit bez problema, neka pošalje prajvat mesiđ s i-mejlom i problem riješen. Inače, WhereIsIt je daleko najbolji program za tu namjenu. Stabilan je, a iako ima mnoštvo opcija, ne vidim da je neko propisao da se sve moraju koristiti. Ima ih i Word, pa jel koristite sve?
![]() |
#5 |
Premium
|
Ajde bre Kova pravac na Kazzau i pogledaj jel tko prodaje full WhereIsIt! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Marac dobra ideja, nisam se toga sjetio ![]() Ma koristio sam ja Where Is It, jer fora je da kada bih se spojio online sr... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Molim! ![]() Zadnje izmijenjeno od: marac. 21.10.2003. u 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |