Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.10.2003., 16:46   #1
Mr.Vivi
The Game Never End's!

Mr.Vivi's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
DivX i VirtualDubMod

Evo već neko vrijeme se bavim izradom DivXa dosad sam kodirao u NanDabu i filmovi su mi ispadali odlićno ali neki dan sam proćitao da filmovi izrađeni VirtualDubModu ispadaju bolje sad ja sam ga probao ali nije mi film ispao ništa bolji ali kodiranje mi je trajalo 1h i 30min kraće zato imam jednu zamolbu pošto nisam siguran šta sve opcije u VDM znaće jer podešavanje se vrši na dosta razlićit naćin zanima me ima li tko ili zna gdje se može skinuti tutorijal VDMa i postavki u DivX 5.0.5.
Staro 11.10.2003., 17:44   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: DivX i VirtualDubMod

Citiraj:
Originally posted by Mr.Vivi
Evo već neko vrijeme se bavim izradom DivXa dosad sam kodirao u NanDabu i filmovi su mi ispadali odlićno ali neki dan sam proćitao da filmovi izrađeni VirtualDubModu ispadaju bolje sad ja sam ga probao ali nije mi film ispao ništa bolji ali kodiranje mi je trajalo 1h i 30min kraće zato imam jednu zamolbu pošto nisam siguran šta sve opcije u VDM znaće jer podešavanje se vrši na dosta razlićit naćin zanima me ima li tko ili zna gdje se može skinuti tutorijal VDMa i postavki u DivX 5.0.5.
http://doom9.org/
tor je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 12.10.2003., 15:16   #3
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Re: DivX i VirtualDubMod

Citiraj:
Originally posted by Mr.Vivi
Isusa Ti ni točke ni zareza znam da jE ovo pisI forUm ali brate Mili daj složI To drugi puT takO da na nešto liči

Ispravak, u verziji DivX-a ima točaka. Aleluja.
Staro 12.10.2003., 18:49   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Re: DivX i VirtualDubMod

Citiraj:
Originally posted by Rivi-[Seti.hr]
Isusa Ti ni točke ni zareza znam da jE ovo pisI forUm ali brate Mili daj složI To drugi puT takO da na nešto liči

Ispravak, u verziji DivX-a ima točaka. Aleluja.
Ma daj sjeti se samo BSA AK47 postova... Bila mu je ruka u gipsu pa je tipkao nosom valjda
tor je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2003., 08:27   #5
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
ma dobro ali kAd već možeš lupat po slovima trEbalo bi kojiputopalit i po točkiilizare zu jel
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno