|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Thorton -> Barton
![]() |
#2 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Thorton -> Barton
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Veky nažalost samo modeli 10 ![]() Ja imam 8, šmrc ! Ma tko će sada kupovati opet proc. da bi dobio Barton, a neće preko 2300 !? A moj ide do 2500, bez obzira na ovih 512Kb, mislim da je moj bolji ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
...
|
Citiraj:
![]() Tvoj na 2500 je ko barton na 2400.
![]() |
![]() |
#5 |
***2CROwded***
|
Pa ja zadovoljan s time ![]() Još vodeno pa će biti Barton 2500 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Sad ti kod nas nađi Thortona. Po principu Dobar dan, mene zanima Athlon 2400+, ali bi vas molio da otvorite kutiju, da vidim veličinu jezgre da vidim dal piše AXDC... Kaj?Ti to mene zajebavaš? Ne, uopće ne neg sam želim znat jel proc Tbred ili Thorton? WTF??Jel ti ja ličim na opće informavcije? Ne, al meni je to stvarno izrazito bitno, pa vas molim da budete toliko ljubazni. Ja to nemrem pitaj u skladištu! Skladište ![]() Dobar dan, mene su poslali iz prodaje da vas pitam da mi pokažete Athlone 2400+, da vidim kaj kupujem. Jel ti to od mene tražiš da ja tebi donesem sve procesore koje imam. Aha. Nemože. Dajte molim vas. Jesi li ti normalan, ljudi čekaju da dobiju robu a ti mene tu zavlačiš, crta!Ja to nesmiojem pitaj šefa! A gdje je ? Na gablecu vratit će se za kojih 15 sati ili dođi u petu srijedu u mijesecu... Nema šanse da će ti bilo to to dat, a kamoli ak skuži o čemu se radi...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
he he isuse...tak je meni frend nabavio tbreb 2100+ kad na ovom forumu je samo ozren imao tbredB a njegov je 2400+..znaci on je ziher bio da je njegov tbredb..a u to doba su ti ducani bili puni palomina i tbredA... pa je ludjak jos izabrao iz jako dobre serije proc...kasnije su dosle jos bolje serije ... tako da nije nemoguce samo trebas biti snalazljiv... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma može se bez problema pogledati tip jezgre.... Kad sam kupoval Tb B - u Ve - milu su mi tvrdili da imaju Palomino, imali su TB A. Ipak bez problema sam mogo birati. U Linksu je lik znal o čemu prićam, pokazal proc i obijasnil da nemaju Tb B. U HG SPOTU mi je lik u skladištu doneso prvo jedan ( Tb A ), a nakon toga pregršt proceva. Onako lagano - tamo ti je kutak, mi te motrimo, pa ti gledaj koji te zanima ![]() ![]() Tako da se može bez bada - samo treba pitati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
***2CROwded***
|
Dragi moj ja sam 3 puta birao procesor, 2 puta 1700+ i 2100+ !!! I 2100 iako su bile savršene brojke bio je lošiji od oba 1700 ! Dakle ! ![]() A siguran sam da skoro svaki 1700+ Tbred B, ako je downgradean s 2500+ ide do 2200-2300 ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Moj prvi 1700 je bio strava, nije isao niti do 2000. Onda sam se upustio u potragu koja je trajala cca 3 mjeseca. Bio sam u vise od 20 IT trgovina u ZG i okolici, u nekima vise puta i pregledao barem 300 komada procesora. Moram napomenuti da niti jednom nisam imao problema s biranjem procesora, svuda su bili ljubazni. Naravno, sadasnji procesor: AXDA1700DLT3C 9503237270001 JIUHB0319VPMW, sam pronasao slucajno, prilikom jedne od reklamacija... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
***2CROwded***
|
GT, zanima me maks toga PROCA! ![]() Hebote, daj mi i adresu gdje živiš, moram ti ukrasti MATIČNU ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
...
|
Ja se sjecam dok sam bio u feniks kompjuteru, tip je imao dva 1700+ i uvjeravao me kako su oni potpuno isti, ko da su klonirani. ![]() Bio sam u brdo ducana i na kraju uletim u mds, nisu imali 1700 pa mi je dao 1800 da ih vidim i izabrao sam jednog dobrog jer mi je vec dosadilo trazit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako te zanima adresa, dobijes ju na mail. Al sumnjam da ces uzet maticnu. Kuciste je pod kljucem... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
***2CROwded***
|
GT to se možemo dogovoriti, slobodno ti dođeš kod mene, jedan dan, nije bad. Pa testiramo proc. i RAM ! ![]() Samo šteta šta nemam vodeno. Ali opet kako misliš testirati kod mene RAM, kada tvoja ploča ima full veći FSB ?! Rađe bih ja probao svoju memoriju na tvojoj matičnoj, pa da vidimo granicu matične ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |