|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Hlađenje - preporuka
Hej ekipa, znam da ćete se malo začudit zašto sam ovu temu tu stavio, ali pošto je u svrhu overclocka, zato je tu... Naime imam AM2 kofu, x2 4000+ (ovrc 2600mhz), grafa GF7950GT 256MB (overc. 615core/830mem), abit Fatal1ty AN9 SLI16x matična, thermaltake armor jr kučušte i mislim da je to ono što bi bilo bitno da mi pomognete... Naime, svi hladnjaci su BOX, tj svi defaltni... E sad, u dilemi sam isplati li se uzeti vodeno hlađenje, tj jeli vodeno hlađenje što se tiće hlađenja bolje od zračnog? I koje bi mi vodeno hlađenje preporučili? naprijed hvala na odgovorima, jer sam malo tanak na tom području... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ne isplati se vodeno. na proc stavi AC freezer ili CM HyperTX (ako bas hoces, big typhoon ili sonic tower, lai su oni puno skuplji, za ST jos moras vent kupit). na grafu npr zalman vf900 (jel moze i vf700? nisam siguran...) kakav ti je raspored ventova u kucistu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Što se tiće ventilatora, ja nisam ništa dodavao...imam ona dva koja dolaze s kučištem, prednji-usisni i zadnji-ispušni....jel bi trebao tu dodat još što.. Ma da budem iskren razmišljao sam o vodenom hlađenju jer bi mi tišina bila dosta bitna, ali ako mu performanse i nisu toliko dobre, onda bolje ne.. Nego, ako već ne ide vodeno, što mislite o ZALMAN, CNPS 9500AM2, Cu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala lijepo dečki, kupujem Coolermaster HyperTX i Zalman VF VF900-Cu!!! |
![]() |
![]() |
|
|