|
![]() |
#1 |
noob in da game
Datum registracije: Jan 2006
|
vracanje na stari provider??
bio sam na t-comovom adsl-u i onda sam ubzo nakon toga presao na iskon i na njemu sam i dalje! e sad do prije 2 mjeseca je sve bilo ok sto se pinga tice u cod-u, ali onda nastali problemi. ping se vise ne spusta ispod 90, pa reko aj da vidim koji je bog s tim iskonom. uzeo sam t-comov acc od frenda i probao, ping milina, na 50 i ne mice se!! e sad slijedi pitanje ![]() sad se mislim odjaviti sa iskona i ponovo počet spajat sa svojim starim tcomovim acc-om, e sad: 1. ako se danas ili sutra odjavim preko iskonove stranice kad ce mi iskopcati acc?? 2.ako se spojim sa tcomovim acc-om jel mi pocinje naplacivanje paketa za ovaj mjesec??? 3. prebacio bi odmah taj tcom acc sa osnovnog na 5 giga i kad se taj paket prebacuje?? 4. e da jel mi uopce vrijedi jos taj tcom acc koji nisam koristio vec 2. godine ili se moram ponovo prijaviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
za odgovor na 2, 3 i 4 najbrže je nazvati 0800 9000. mislim da svi obračuni i promjene paketa t-coma idu sa 1. u mjesecu. ako promijeniš paket, kreće ti izračun po novoj tarifi od slijedećeg obračunskog razdoblja nakon što ga se izmjeni na korisničkim stranicama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|