|
![]() |
#1 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Slobodno napišite neki istiniti doživljaj iz "karijere" da se i mi malo nasmijemo. ![]() Evo jedan friški: Danas me nazove frend i kaže kako je on vidio na netu da njegova ploča ima 3 IDE konektora (msi neka) , ali da ova koja je kod njega ima samo 2 i da ima lemno mjesto. I vidi vraga on zalemio gore IDE konektor sa druge ploče ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Još da mi je isprobati DDR400 varijantu ,ufff ma kakav Corsair ![]() Šteta da je mem toliko poskupila u zadnje vrijeme, mislio sam si ubosti još jedan stick od 512Mb za DualDDR ![]() BTW evo u sigu je za sada najbolji rezultat (dalje nisam probao , ipak ju vrtim na 35% više nego što je po specifikacijama) Thubms up za PQI
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam derao ovaj svoj PQI SDRAM na 150 cas2 bez problema, a uopce nije neka OC ili ne-znam-kakva memorija, svaka im cast...
![]() |
#5 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Jedan moj 256MB stick ima Winbond shipove a ostala dva neznam. Ovaj sa winbond je stvarno odlična. Ide CAS2 na 145MHz i radi stabilno na 166MHz (CAS 3). Kakav Corsair i ostale OC-erske memorije ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|