|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
problem s video codecima
Nekad kada zelim gledati film bilo to u power dvd ili cyber link ekran je samo crn i nist ne cujem. Kada draggam window po ekranu vidim sadrzaj al on nestaje cim 'pustim' window, nakon par min igranja s njime mogu dobiti sliku, ali zvuka i dalje nema. Instalirao sam gspot i u njemu nema nijednog crvenog codeca. U cemu je stos? a najsmijesnije je to sto kad npr minimiziram player i otvorim npr c: tako da je explorer preko playera, onda mi explorer-ov prozor postane proziran i sve vidim distorzirano film, al ga vidim:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bome gadna situacija... Probaj maknuti sve codece/filtere iz sistema pomoću Codec Snipera ili DXMana, a zatim resetirati komp i počistiti registry. Onda staviti samo ffdshow filter, ako ništa ne kodiraš. Za njega imaš još neke dodatke kao što su podrška za 3GP, MP4, MOV, FLAC, FLV,... datoteke pa si i to možeš staviti. Sve ima u K-Lite Codec Packu, al sve kvačice makneš i staviš samo to što ti treba.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
slašem se s domijem....izbriši sve kodeke i stavi si k-lite codec pack ili coda docec pack....nemožeš pogriješiti...tako bi ti trebalo sve raditi kako spada a imao bi sve potrebne kodeke koji če radit bez greške! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ok, ovo sam sredio (k-lite owna) jedino ne kuzim kako neki dvd kad ga gledam u power dvd-u nema slike ni zvuka a u wmp ima. Isto tako isprva ni s wmp ne radi ali nakon restarta hvata zvuk i sliku normalno. Hm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Moraš odregat kodeke. Kad ih instaliraš a ne trebaju ti, kao ni ti *ebeni codec pakovi. Napravi ovako: run>regsvr32/u....ax tu di su točkice staviš ime filtera. npr. " regsvr32/uDIVIX5.05ax" . Tako ti se to potpuno makne iz sistema.To moraš ponoviti za svaki codek i filter koji imaš gore, a za točno ime se moraš sam snaći. Onda uđi u Windows folder i search " msvcr70.dll Taj fajl ti je odgovoran za sve kodeke i filtere. Njega izbrišeš, pukneš gore FFdshow, AC3 filter, PowerDVD i sve ti radi kako spada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|