|
![]() |
#1 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
gdje firmware za smartvision?
gdje ima firmware za smartvision dvd playere, konkretno imam smartvision dvd o3A koji ne podržava dvix pa jel moguće to čudo nadograditi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ne podrzava sumnjam da bi mogao nesto napraviti i s firmverom,a ti stariji modeli nemaju nikakav firmver na netu za skinuti bas sam gledao bio,samo nekaj za ove nove modele smartvisiona ima za skinuti di mozes riktati velicinu fonta u divxu i oko titlova i formata da ti budu malo veca slova kad iscitava mp3 pjesme na ekranu....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Member
|
uvijek je stvar u softwareu(firmware), player je to sposoban pročitati ali nema baš ništa o smartvisionu(unutra sve AKI), a neda mi se kupovati još jedan dvd imam ih 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Smartvision je brand Kvarka; njihova naljepnica na kineskoj robi. Odi na njihov web pa im pošalji mail ili nešto sl...
![]() |
#5 |
Member
|
ništa od toga, mogao bi jedino da se spojim direktno na ploču s rs232 kablom ali to je sve komplicirano tako da odustajem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
neki playeri imaju probelma kad stavis i novi firmver tako da zato i velim sumnjam da bi nekaj dobroga napravio,pusti ga ovak bar neka dvd cita kak spada,izgleda da bus uskoro i 3 dvd player imao u kuci ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
nakon malo googlanja našao sam da mi player ima mediatek mt1369ee chipset koji nemože dekodirati divix i time sve pada u vodu.Video Decode - Decodes MPEG1 video and MPEG2 main level, main profile video (720/480 and 720x576) - Maximum input bit-rate of 15Mbits/sec - Smooth digest view function with I, P and B picture decoding - Baseline, extended-sequential and progressive JPEG image decoding - RLE and non-RLE BMP image decoding |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|