Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.04.2007., 10:46   #1
mikimikic
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Maestro poklon kartica

evo da krenem sa pitanjem naime danas surfam i vidim da pbz daje poklon maestro karticu/e i lijepo pise na stranici da se moze darovat dragoj/zeljenoj osobi od 100 do 7.000kn eh sada nagradno pitanje glasi koliko me dode izrada te kartice, i dali moram imati otvoren racun u pbz-u ili nesto trece

ako netko zna bio bi zahvalan na odogovru, za sta mi treba kartica vrlo jednostavno za kupovinu preko neta, sistem bi bio odlican koliko para imas uplatis si na karticu pa platsi preko neta, a ono vazno i bitno je da mi nemogu uzet vise para nego imam na kartici (a to je dosta vazno za neke sajtove), a i glupo mi je uzimat maestro kreditnu karticu jer me dode vise clanarina nego je koristim a imam american a nju neki ducani na webu neprimaju makar se to u zadnje vrijeme popravlja
Staro 15.04.2007., 11:10   #2
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Maestro je debitna kartice i koliko znam nije za kupovinu preko neta... Ispravite me ako griješim..
Foxman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.04.2007., 12:15   #3
mikimikic
Premium

mislio sam na ovo

a vidio sam na nekim sajtovima da pise maestro pa sam onda i zakljucio da bi se moglotakokupovat, ili sam krivo mislio ?
Staro 15.04.2007., 12:29   #4
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Sa debitnom karticom kao što je Maestro ne možeš plaćati putem neta. Za to ti je potrebna kreditna kartice npr. Master Card. Ovaj PBZ poklon kartica ti je Maestro i s njom možeš zaboraviti plaćanje putem neta.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2007., 17:15   #5
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ako se ne varam PayPal podržava debitne kartice.

Pa pomoću nje si složi PayPal acc i plačaj

Samo se raspitaj u PBZ-u dali podržavaju plačanje preko neta. Istini za volju tamo radi ekipa kojoj je internet žica koja viri iz compa i unutra žive mali ljudi koji rade stranice, ali dobro sad ...
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2007., 00:08   #6
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
paypal podrzava debitne kartice, ali pitanje je sta ces moci kupiti s tim paypal accountom, jer npr. poznanik je s takvim acc.om bez beda placao za bitefight (brijem da idu pare u njemacku) dok kada je za mene nesto narucivo iz amerike onda nije islo
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.
B3mt1 je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2007., 08:41   #7
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor B3mt1 Pregled postova
paypal podrzava debitne kartice, ali pitanje je sta ces moci kupiti s tim paypal accountom, jer npr. poznanik je s takvim acc.om bez beda placao za bitefight (brijem da idu pare u njemacku) dok kada je za mene nesto narucivo iz amerike onda nije islo
Mnda ... Ja većino toga plačam preko PayPala, ali npr. Rapidshare sam jednom platio, a drugi put neda ... i tako ...

Ovisi ti o servisu koji plačaš - neki nemaju ograničenja, neki imaju. Isto tako - dali su registrirao onih 1$ koji ti je PayPal naplatio za provijeru računa ? Jerbo ako nisi imaš 100$ limit. Ako jesi - ne znam koji je limit, ali ja plaćam po 20-30$ svaštarije pa nisam imao problema.

Inaće PayPal podržava debitne i kreditne kartice - provjereno

Obzirom da je Cirrus debitna - nema problema ....
Osim toga, PayPal ti je jedininačin da plačaš na netu dok ne nabaviš kreditnu.
Paske je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno