|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Informatički časopisi !
Evo baš bih volio čuti za koji od naših časopisa izdvajate 30-tak kunića mjesečno. Osobno sam preferirao BUG gotovo uvijek,ali u posljednje vrijeme su previše orijentirani prema početnicima. Što kažete?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ja sam uzimao kako kad nekad bug nekad vidi sada odlazim u internet caffe ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Ja u zadnje vrijeme ne uzimam često,a inače Vidi,prije sam BUG iako se zna i on ponekad kupiti,a nekad ubacim i koji Hacker da ima PCekspert časopis to bi bilo "ono" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
više ništa ne kupujem. brijem da se bug nije orijentirao na početnike, nego smo malo svi skupa narasli... bar mislim. kako bilo, zamjeram im nešto drugo, ali neću pljuvati. pcchip je isto malo preveć komercijala... ali opet neću pljuvati da me nara ne satre :-) vidi? negdje između, mrež@ ... puna zanimljivih stvari, ali nekak mi ne paše... nemam pojma zašto. uglavnom, sve volim pročitati, ali za nijedno ne dam 30kn. zapravo... ni jutarnji ne kupujem al ga čitam online... nije 30kn tak puno ... ma brijem da ne kupujem zato kaj nemam kam s njima... e-zines rule !
![]() |
#8 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Znači kazete da su casopisi porez na budale? Mozda i ja prestanem kupovati... Ali opet ako ih ne kupuješ,totalno si van događaja. Cijena im je stvarno velika, stari popizdi kad ga vidi na stolu. ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
kupim bubu,tek toliko da imam šta listat,kad prekoračim broj on-line sati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MadModerator
|
Kupujem BUG i PcPlay. Onako. Volim i čitati a ne samo gledati u monitor. A kad je škola pa mi bude dosadno na satu izvadim ih pa čitam ![]() ![]() Samo što mi ponestaje mjesta za slaganje, a neda mi ih se bacat (ipak sam ih platio ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Bug, od prvog broja, svi primjerci uredno arhivirani u podrumu PC Chip imam u podrumskoj arhivi, ali od prije godinu dana samo ga posudim na par dana i prolistam.. Mislim da ostali (a pogotovo Vidi) nisu vrijedni spomena.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Bug redovno, ono skroz, a također i ovaj novi informaticki casopis KLIK ![]() Jako dobar hardver daje na slikama.... a tek tekstovi, za 5. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ekspert iz sjene ...
|
Čitam BUG. ali ga ne kupujem. Tast ga dobiva na poslu besplatno, pa ga meni proslijedi nakon par dana proučavanja ![]() IMHO u cijeloj toj prići me najviše smetaju recenzije ala tema broja. Ma ne može on meni u par riječi opisati MBO/PDA/Laptop ... itd. Samo zbog toga nisam spreman pljunuti kintu za ijeddnog od njih. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Bas mi je frend nedavno poklonio dva malo starija (pocetak godine) broja Vidija i totalno mi se kosa na glavi dize kad citam kakve gluposti pisu unutra.... Da ne nabrajam sve (ima poprilican broj), navest cu samo najdrazu: "a samo je CPU trosio 21kW struje" (br.82 02/2003 str.169)
![]() |
#19 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
VEC 7+ godina citam BUG i samo BUG! ZAkon je i ako je mogu reci prije bio puno bolji!
![]() |
#20 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne kupujem ali čitam ![]() BTW na novom PC Chip DVDu je neki linux (knoppix) , staviš DVD, bootaš s njega i to je sve, upravo sam u njemu ![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
E ljudi koji citate PC Chip... Jel su oni imali po ljetu izbor za naj-web u hr? (Vidio sam nekakvu arhivu na njihovom web-u, al neznam jel to ovogodisnje il proslogodisnje). Ak jesu, i ak smo mi "naj" u sekciji racunala, hvala PC Chipu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Dobro pitanje choby - di Horza citas jutarnj? (Naime, to ne postoji afaik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() pa bug i vidi citam umjesto lektira ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
BUG svaki od tamo negdje 3 - 4 broja, PC-CHIP ako negdje moram nešto čekati pa da ne umrem od dosade (dakle kupim ih 4 - 5 godišnje), VIDI su mi najveća šupa od novina pa kupim 1 eventualno 2 godišnje
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
inace VIDI ima OK ljudi i ima stvarno debila. BUG mi je nekak bez duse, VIDI mi djeluje onak, poletno. ne pitajte me kaj to znaci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
inace bas mi je dosao pod ruku mislim proslomjesecni bug.... dopustite da citiram malo ![]() Trikovi za fino ugadjanje racunala do sada su bili privilegij clanova tajne loze PC gurua (pozicija clanova u hijerarhiji upravo je razmjerna s dioptrijom), a od sada su dostupni i - citateljima Buga. donosimo dvadeset neprocijenjivih savjeta za optimizaciju rada PCa : od sitnih trikova poput ukljucivanja DMD nacina rada, do potencijalno opsanih kao sto je flashanje BIOS-a, za sto vam je potrebno mamino dopustenje.. i tako ja skocim pogledati koje su to tajne PC gurua koji imaju dioptriju 555 i sta nadjem - kao sto su rekli 20 savjeta (neprocijenjivih, ne?) - IDE postavke - System Restore - Potreba za instalirnajem svih drivera (!!!) - Ukljucivanje DMA - Posebna particija za dokumente (!!!) - Defragmentizacija diskova i tako dalje..... procitam ja to sve i pipam po glavi, bacam pogled na stol, ispod stola...nema naocala ni ogromne dioptrije ![]() sta reci, glavno da imaju sta staviti na naslovnicu, sadrzaj je ocajan, isprzan i glup.isto ko i svatko tko za to da 33 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
ostalo vise manje, ali (" do potencijalno opsanih kao sto je flashanje BIOS-a ") nekim ljudima BIOS (ili firmware) je znao biti nocna mora,..
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
kod firmwarea ni to.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |