|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
X-530 I Audigy 4
Ovako,imam navedene zvučnike i planiram si uzet navedenu zvučnu......čuo sam kod prijatelja koji ima tu zvučnu i te zvučnike.........kvaliteta je bolja za oko 20% bar kolko sam čuo......pa mi recite jel mi se isplati uzet tu zvučnu i jel će mi bit bolji zvuk???????????hvala unaprijed
![]() |
#2 |
Premium
|
imas super zvucnike dobri su a zvucna je odlicna mislim da bi trebali biti razlike i to sigurno!!! razlika ce se sigurno cuti i osjetit!!! Moja preporuka da kupis zvucnu neces pozalit!!! Zvuk ce ti biti puno bolji....pozdrav mislave |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ja sebi isto planiram kupit Audigy 4 a imam 5.1 sistem Genius Home theater evo specifikacija http://www.genius-europe.com/en/prod...&ID=29&ID3=248 i jel bi bila velika razlika u zvuku jel bi se cula promjena??mislim da bi bilo puno bolje a zanima me sta drugi misle??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
mislim da se ne isplati izdvajati vise od 200kn za zvucnu koja bi radila za te zvucnike.Ja ih koristim preko integrirane (NF2) i u vecini stvari se ne osjeti razlika izmedu nje i Audigy 2. Prije sam imao Z-5500, eh tu se vec osjetila jako razlika, naravno u korist Audigy 2. Ukratko,ako nisi zadovoljan trenutnom "kvalitetom" dobivenog zvuka onda pokusaj naci neku rabljenu Audigy 2 / 4.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma uzmite oboje Logitech 4 za 400kn...naravno da če bit razlike..neče bit jako velika zbog ne jakih zvučnika al razlike če biti....A i gledajte na to da kupnjom te zvučne ste i osigurani za budučnost ako čete uzet koje jače zvučnike.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..opet tema koju zvucnu ???
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ma uzmi tu zvucnu cuo sam da je jako dobra,i razlike ce bit ne neke velike ali ce ipak bit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Predlazem da buljo, joolka i ostali iskusni sa zvucnim napisu sticky di bi pisalo koju zvucnu zemit za koje zvucnike(naravno otprilike). Recimo, Audigy4 je overkill za jedne X-530. Te koliko je koja zvucna zbilja dobra, te koliko je bolja od integriranih. Ja mogu rec da je bilo koja pocev od Live-ice bolja od integriranih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|