|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Epox EP-9NPA+, 939
Zanima me vaše mišljenje o ovoj ploči..ewo uzeo bih je od jednog člana ovdje za 400kn..pa me zanima dal vrijedi.... Pogonilo bi Athlon 64 3200+ Winchester...itd... Malo me zabrinjava ovo -1000MHz Hyper Transport-a sve druge skoro imaju 2000mhz...u čem je fora?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
to je ista brzina samo neki proizvođači navode ovih 1000MHz kao DDR pa se množi sa 2.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
cooler je katastrofa na toj ploči (imao ju i poludio)
![]() |
#5 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
imam taj isti cooler na svojoj ploci i meni je zakon (jedino kaj ja imam nf3 ultra chipset koji se dosta manje grije). Ta zujalica pasivno mi hladi chipset na 270fsb i na dodir je tek topao,a kad gaspojim na 7v super hladi i jedva da je cujan (na 5v se nece zavrtit). takda mislim da bi na 7v i na nf4 trebao sasvim solidno odradjivat svoj posao. inace plocu su neki clanovi foruma jako hvalili
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
imam tu plocu , 3. vlasnik , nakon t-breda i gliste sa foruma i meni najploca za 939 , ovo sa zujalicom ne stoji jer se ne cuje dok mene , a fsb je stalno na 265 , ploca je sto se tice kloka i stabilnosti zakon(preko fsb 300 moja drzi bez problema) , mozda bude pocela zujati kad prodje garancija , ali nakon vise od 3 mjeseca ja jos je nisam cuo , a inace patim na zvuke i po nekim specifikacijama patim da je sve sto tise moguce . apsolutna preporuka za epoxicu sa moje strane . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
po performansama i clocku ta je ploča odmah iza dfi stvarno je odlična ali onu zujalicu na 8000 okr/min nisam mogao slušati
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|