|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Iskon paketi
Zanima me da li nakon što su T-scumovci preuzeli Iskon i onda podignuli (tj. neke ukinuli) pakete, su automatski i onim korisnicima Iakona od 2 GB paketi podignuti na 5 GB? Ako nisu, zna li tko šta o mogućem podizanju? To mi je važno jer uskoro mi ističe ugovor s iskonom pa da znam da li da ostanem ili se prebacim na T-scum s vćim paketom ili možda na nešto treće.
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Automatski idu gore s 2 na 5. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kad je t-scum promijenio cijene i pakete, i Iskon je učinio isto. Ako trošiš extra pakete, Iskon je bolji jer i dalje ima fair usage sistem i paketi su po 512Mb (10kn/paket). Osim toga, Iskon prvi uvodi ADSL2+ pa ti činjenica da si njihov korisnik može biti prednost pri dobivanju istog.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Oću neš pitat, odem na ISP forum kad tamo sve ste si zaključali, spammeri! Čitam u današnjem Jutarnjem da je HAT oduzeo koncesiju za Wimax Iskonu jer ih je kao obmanuo (lol) kad mu je HAT dao najveću tržišnu snagu pa onda se prodao T-Comu, i da je koncesija dana Vipnetu. Kaj to znači u kontekstu ovog Duo Iskon blabla kaj sad reklamiraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
to su sve kompenzacije jer vipu uzeli homebox, pa dali wimax... sve su to mutni poslovi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|