|
![]() |
#1 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Intel Quad
brzine od 1,6 MHz do2,66 MHz MHz : stoopid Po meni ovi procesori su jedino pogodni za konzole (nažalost svi su na IBMu, ali po meni ovo bi bilo odlično u X360, ali kasno je sad), radne stanice i sl. U kućnim kompovima mi baš i nema previše smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
??:confused: ?? neki link...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
: bonker2eh sad vidim na što misliš, to je greška misli se na Ghz ![]()
![]() |
#4 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Meni je više interesantna ofenziva Intela u zadnje vrijeme, kao da zeli pokopati AMD. Nadam se da nece jer ce se onda uspavati. Bas me zanima sto ce i kako će AMD odgovoriti.
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
ispravljeno, fala na upozorenju |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pink Floyd fan
|
Rekoh da skoro sve danasnje aplikacije koriste visenitnost a win sami prebacuju pojedine niti na jezgre. Kao primjer je HL2, relativno stara igra a koristi obje jezgre istina ne na full ali vise od 50% svaka, AGK pak to radi puno bolje gdje su obje jezgre skoro na 100% Druga je stvar sto aplikacije moraju biti pisane da bi znale iskoristiti vise jezgri i time ubrzati ono za sto su namijenjene. No nije bitno sto ja upotrebljavam, bitno je da se ubrzanje više ne moze postici jednostavnim podizanjem frekvencije a ni poboljsanjem arhitekture vec se ide na paralelizaciju.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
krivo si me shvatio nije meni bitna budućnost; ja bi samo aplikacije.jel taj half life posebna inačica za dvoglave ili mogu na obični stavit neki patch? evo stavilli su na bugu preporučene cijene http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=75636 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pink Floyd fan
|
Ma taj HL2 je ona prva vezija ![]() Proizvodjacima procesora je ovo lagan nacina za daljnje ubrzanje nego dizanje takta. Htjeli bi duplo brzi proc? OK, evo vam dva u istom kucistu. Vasa aplikacija to nezna iskoristiti? Obratite se proizvodjacu aplikacije ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|