|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Sređivanje čufteka ;)
Eto i ja sam se bacio malo na sredivanje unutrasnjosti kucista. Stigao mi dugo ocekivani.... ![]() Uz malo srece dobio sam A3 reviziju ![]() ![]() Takoder, malo sam sredio i poslovicno losu Sonicovu bazu... ![]() Da bi na kraju sve poslozio u kuciste... ![]() disk visi na vezicama od cipela , s tim da su vezice pricvrscene za sarafe na disku ![]() Buduci da seasonic ima dosta duge kablove mogao sam sve skupa elegantnije sredit... ![]() ...eto...nije nesto super uredno,al meni je ovo cist dosta...neda mi se dalje zezat...ako budem imao volje...sredit cu ja to jos bolje ...bitno je da mi je komp vrlooo tih ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ph03n1x. 22.10.2006. u 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Nice ali opet si se moga potrudit malo više za te kablove. ![]() : goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
|
pa cuj...iza su mi otvori za 2 80mm venta...ovi napred su 92... tak da, ak ocu tisinu, moram ganjat 80mm ventove na 5-7v, a to je opet skoro nikakav protok, i nema neke koristi...vjeruj mi nema sta jos nisam isprobavao u ovom chieftecu. ovo kak sada imam slozeno nije najbolje rijesenje, ali najtise je i zasad funkcionira bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I ti ovo zoves sredjivanje? ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
u usporedbi s tvojim je ultra neuredno. revizija ti pise na etiketi napajanja. moje je F3 (sleevani kablovi) F1 i F2 nemaju sleevane kablove. ima jos par razlika sitnih...recimo stara F1 revizija je imala perfektne Yate Loon ventilatore. F2 i F3 imaju ADDA ![]() velim, sredit cu ja vec to posteno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
I jos kaj tvoje zadovoljava RoHS certifikat a nasa bas i ne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Čuje ti se onako duboki zvuk, i kad popipaš držače ili kavez za disk osjetiš kako se to trese... On je to sredio tako, ja sam pokušavao sa odvajanjem kaveza sa mekanom gumom, no svejedno je opet vibrirao. Tek sam uspio kada sam ga bočno stavio u stiropor...
![]() |
![]() |
#13 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
ma ja previše micem kiciste vao tamo da bi ga mogo objesiti a imam glasni mali cooler na chipsetu koji moa pod hitno izletiti van da bude mir u kucistu pa cu onda valjda osjetiti ali ako se to vibriranje ne cuje nije valjda nesto strasno bucno... Disk znam cut stvarno rijetko i to malo kao zakrci na kratko i to je to... sorry za OT nebum više ![]() Zadnje izmijenjeno od: Foxman. 09.10.2006. u 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
Hitachi 200GB SATAII, takodjer u chieftecovom kucist i ne visim mi na vezicama... omotan je onim plasticinm zatezacima i onda je jos jednim zatezacima pricvrscen na te zatezace i kuciste ![]() nema nikakve vibracije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
Haba, koliko se sjećam, ti imaš svoj thread negdje ovdje. Što nisi denuo sliku tamo, nego ovdje uletavaš? Cccc... ![]() I pazi da kada je slika preko 50kb da je još uvijek pravilo da se stavlja u thumbnail!
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 22.10.2006. u 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
@Superunknown. jedan moj kolega me uputio na to da smo bili u zabludi nazivajuci F3 revizijom. F3 NIJE revizija. Revizije su A1, A2 i A3 sad pogledaj sta pise na kraju serijskog broja tvog seasonica. Dakle imas prvu A1 reviziju (yate loon vent ![]() Znaci revizija (A1 ili A2) kod seasonica pise na kraju serijskog broja. Ako se radi o A3 reviziji na kraju serijskog broja NE PISE NISTA! i jedina ima sleevane kablove. @bego2 nije bas pristojno, al nek ti bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Prečupavi mod
|
Yep, to sam i mislio, ali si me zbunio s tim F-ovima ![]() Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kaj se tisine tice...stvarno je tih u svim svojim revizijama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prečupavi mod
|
Hvala, sad sam jos zadovoljniji ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Cak bi se mozda i doma mogao naci kakav vodobrusni papir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma sonic je smeće, a i brušenjem baze niš nedobivaš (osim žuljeva na rukama) tako lošu završnu obradu nisam vidio ni na onim coolerima za 30kn.. @Phonix - čudno mi to sve izgleda unutra... koje su ti temp svega? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
priznam, sonic ima sugavu obradu. ja sam malo popravio bazu s polir pastom... temperature...pa disku je najugodnije...ne prelazi 35 stupnjeva ![]() chipset...max dode do nekih 50 u full loadu (pasivno) procesor radi na defaultnoj voltazi i 3,00 Ghz...idle mu je oko 35...u loadu se popne do 45, nekad i malo vise grafa idle 42 load ~50 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|