|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Nece da se upali!
Imam laptop koji jutros nikako nece da se upali. Prije neki dan sam uradila recovery nekih fajlova koje sam slucajno izbrisala i sinoc sam ostavila da se defragmentira taj disk na kojem su pohranjeni ti povraceni fajlovi.Jutros kad sam ustala vidim da je komp ugasen.Pokusam da upalim ne reaguje.Kad ga upalim na punjenje lampica od baterije se upali i ugasi.Lampica da je ukljucen u struju gori. Jednostavno nemam pojma sta mu je.... Molim vas,preklinjem pomaziteee... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cuj, ako se NE PALI, kvar je hardverski, nije do wina, cak i da je hard otisao, on se mora upalit. Ako je pod garancijom nosi ga u servis, ako ne, za dijelove na prodaju.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nije valjda : suicide da cu ga morati u dijelovima prodavati. Sad sam ga ponovo ukljucila u struju,sad lampica za bateriju neprestano gori. Stvarno crnjak pravi! Bacilo me u depresiju! Hvala u svakom slucaju! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ak je pod garancijom - servis. Inače, možda je samo punjač riknuo. Probaj u dućanu di ih imaju pitat jel možeš samo isprobat. Kod mene ista stvar, i lampica na punjaču svijetli i daje struju ali kad ga spojim na laptop ništa.. probao od drugog laptopa (isti takav) punjač - radi ![]() edit: i da, ak nije pod garancijom i nije punjač, raspitaj se kod koga nosit na servis. Meni su skoro za "popravak" ovog gore naplatili 900Kn : finger : (novi punjač je 200, popravak 100...) Dobro da sam tražio predračun : finger : : finger :
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 22.10.2006. u 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Cudom nemogu da se nacudim.... ![]() Upalio se jutros kao da mu nikad nista nije bilo!!!! Decki hvala Vam na pomoci. Ostajem vjerni clan ovog foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Samo ne bi bilo loše da nam idući puta kažeš koji je laptop ili komp u pitanju. ![]() ---> PRAVILA Dobrodošla na forum. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
COMPAQ 2.4 ghz - to je laptop. A ovaj drugi je IBM 64 dual core. Jel to dovoljno? Il moram sve detalje? Prosvijetlite me...prvo sam zensko i nes se pretjerano ne kontam u ove djidje,a drugo sam novi clan... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|