|
![]() |
#1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Pitanjca: Koji AM2 cooler? Ventovi na Centurionu, Chieftecu, Gainwardu su OK?? Treba li dodatni vent napred na Centurionu, i koji (80 mm)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Gainward nema stock nvidia cooler nego neki svoj sistem, navodno je tih, ako nije rađe bi pričekao da vemil dobije Gigabyte 7900GS koja će na sebi imati Zalmana. Ako je neko čuo Gainwarda nek se javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Moja greška... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Što setiče coolera za grafu, uvijek moš kupit pa vidjet dal je ovaj stock glasan, ako je, lagano kupiš VF700 ili još bolje VF900 ![]() Za proc ti je McG rekao dobro, Freezer all the way (mada ne piše da ide na AM2 mislim da ide bez po frke; no provjeri još jednom). Delta je jedno od najtiših napajanja, imao ga ![]() Na Centurionu 5 je ako se dobro sjećam Coolermasterov 120mm vent. Nije glasan na 12V no mislim da je na 7V nečujan...
![]() |
#8 | |||
Registered User
|
Citiraj:
microline, a ne ve-mil kao što sam krivo napisao, ima u cjeniku, ali ne na lageru: [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
Ovo je Zalman VF700, pa je ova kartica za ovu cijenu odlična, al je nema. Zato bih uzeo Gainward ako je tih, jel ga ko ima? P.S. Zahvaljujem svima na savjetima |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako je gore ikoji zalman, nemaš potrebe mjenjat. Kad smanjiš vent na 5V nečujan je, koji god bio... Ili čekaj, ili kupi neku drugu + dodatni cooler (ukoliko je stock loš)
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
vf700alcu je taman za tu grafu. na 5 ili 7V ga stavis i nemas problema s bukom...a i hladit ce dobro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|